Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Przez cały film miałem wrażeni, że oglądam kolejna z części Strasznego filmu (tylko, ze
kiepska).... Ciągle niepotrzebne komiczne sceny, ćpun który zamiast ociekać stał w miejscu
i gadał sam do sobie sprawiło, że cała sala zamiast podskakiwać z foteli się śmiała... Poz
tym co innego prezentują nam ulotki i reklamy ni jeżeli jest w filmie... Nikt wybierając się na
ten film prawdopodobnie nie śnił o tym, że tym całym horrorem steruje banda przygłupów w
garniturach pod ziemią... OMG jakie SF! TRAGEDIA! Na prawdę przestraszyłem się w
jednym momencie, gdy nieoczekiwanie na początku filmu wyskoczył wielki czerwony napis z
tytułem filmu i towarzyszyła mu przerażająca muzyka... Szczerze nie polecam... Film z może
ciekawym pomysłem, ale beznadziejnym wykonaniem i obsadą...

Nightforce

"Na prawdę przestraszyłem się w
jednym momencie, gdy nieoczekiwanie na początku filmu wyskoczył wielki czerwony napis z
tytułem filmu"
Hahaha święte słowa!

Nightforce

"Nikt wybierając się na
ten film prawdopodobnie nie śnił o tym, że tym całym horrorem steruje banda przygłupów w
garniturach pod ziemią..."

Właśnie chodziło o to w tym filmie by nabrać takich głupków jak wy, którzy liczyli na kolejny gówniany horror jakich są setki. Film genialny 9/10.

0wner2

O zgrozo... nie znamy się fizycznie a już mnie obrażasz? Wypraszam sobie... Jedynym głupkiem w tym forum jesteś Ty, skoro nie posiadasz przynajmniej podstaw kultury osobistej... Ale co poradzić... podziękuj rodzicom... A co do filmu każdy ma prawo mieć swoje własne zdanie, czy komuś się to podoba czy nie... A idąc do kina na horror oczekuje przerażenia a nie komedii... Skoro tak stawiają sprawę film powinni opisać jako czarna komedia, lub parodia a nie horror! Pozdrawiam!

Nightforce

To od początku miał być pastisz więc wypada zerknąć gdzieś poza filmweb.

ocenił(a) film na 5
0wner2

Nom widać, że udało im się nabrać głupków aż miło, w końcu wystarczy popatrzyć na twoją ocene

spectralheaven

Moja ocena jest w pełni uzasadniona.

Nightforce

Dziwny film. Na pewno nie horror, moze slaba komedia ...

ocenił(a) film na 8
rage_man

100% się nie zgadzam,przypomnijcie sobie jak zaczynają się filmy Tarantino!