Twórcy piły i komediują? takie zwiastuny świetne a na filmweb Horror Komedia.To tak samo głupie jak nazwanie przez Filmbox 128 godzin filmem Przygodowym. EPIC FAIL.
Aha, filmu jeszcze nie obejrzałem ale jak są tam sceny typowo komediowe które w nijaki sposób nie pasują do filmu to prosił bym o wymienienie ich.
1. Twórcy "Piły"? W sensie, kto?
2. To jest KOMEDIA. Deal with it ;).
3. Jest to też po części HORROR. Co więcej, jest to wspaniały hołd dla horroru. Ale takiego prawdziwego, a nie od twórców "Piły",
Dziwne,wyczytałem że to film twórców piły,widocznie się pomyliłem.A co do Komedi to raczej mam mieszane uczucia.
Bo to taka dziwna kampania reklamowa filmu w Polsce: w USA film reklamuje się plakatem pełnym pozytywnych cytatów z prasy, a u nas - porównaniem do "Piły".
A komedii grozy warto dać szansę, film mimo komediowego charakteru ma klimat i kilka scen, które miłośnikom horroru przypadną do gustu ;).
No fakt, Coś tam było napisane że "piła to jedynie niewinna zabawa w porównaniu z tym filmem" czy coś w tym rodzaju,heh, i mi na myśl przyszli twórcy piły.
Wystarczy, że będzie ten sam cieć na planie filmowym i w Polsce już zareklamują, że to od twórców Piły.
Spojrzałem na imdb i żaden producent, scenarzysta ani reżyser przy Pile nie pracował
Piła to przesada,same flaki z czerwonym olejem,horror jest po to żeby straszyć a nie po to żeby nie spać po nocach i zostać wegetarjaninem po seansie w kinie 3D.