Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Nie byłam chyba na takiej komedii, na której uśmiałabym się tak jak na tym "horrorze". Film jeszcze nie taki najgorszy, ale jak dla mnie to pomieszanie z poplątaniem gatunków ciężko nazwać horrorem. Hmm... Groteska???

ocenił(a) film na 9
swinkapeppa

Hmm? Komedio-horror? W końcu to nie pierwszy taki.

BTW - sprawdziły się moje przewidywania z innego tematu - od piątku będzie tu więcej takich, co będą się chwalili, że ich ten film śmieszył. Ciekawe, czy przy "Shaun of the Dead" albo "Slithers" też tak było...

ocenił(a) film na 7
Manni

Dziwne, żeby nie śmieszył, bardzo dużo było takich momentów, które przynajmniej śmieszyć powinny :P
Nic do tego nie mam, ale chyba trochę pod tym względem przesadzili, o ile film mi się podobał, to mogliby go bardziej wypośrodkować i dać troszeczkę więcej mrocznych momentów, które uwielbiam ;d żeby było pół na pół.
Wiecie... "Krzyk" to też horror xD

ocenił(a) film na 9
identyfikator1992

wlasnie juz po obejrzeniu zastanawiam sie czy to dobry pomysl zeby wrzucac ten film w gatunek horror, elementy sa, ale wiadomo ze to tak naprawde taki horror-komedia :) zwlaszcza koncowka.
Nie wiem dokladnie, ale czy np. Thriller Michaela Jacksona to tez jest stricte gatunkowo horror? czy jakis: horror-musical??

Manni

Zgadzam się z tobą masa osób śmieje się z jakiś dobrych horrorów, weźmy taką piłe.. Piekne psycholigiczno-gorowe kino no ale przecież takie śmieszne....

ocenił(a) film na 5
swinkapeppa

Taka troche parodia wcześniejszych filmów tego typu