Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98672
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Motyw z białym jednorożcem jako "czarności" rozbawił mnie chyba najbardziej. Ogólnie film nie najgorszy choć trochę przesadzony pod koniec. Zaleciało troszkę kaszaną klasy D. Całość na 6/10

ocenił(a) film na 6
lasyk

a tak czekałem na ten film. spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. gdyby nie te elementy humorystyczne, to dałbym jedno oczko niżej, a tak również daję 6/10. póki co

ocenił(a) film na 7
lasyk

Jeśli gdzieś zalatywało Ci kinem klasy D (to takie też jest?) to naprawdę masz sokole oko albo jeszcze bardzo mało w życiu obejrzałeś ;)

ocenił(a) film na 6
warzachew

Mylisz się. Zaś jeżeli chodzi o Ciebie mogę zadać pytanie: Co z Ciebie za kinoman, jeżeli nie znasz podstawowego prawa widza. Wyrażanie swojej opinii jest częścią każdej dziedziny życia więc i tutaj ją wyrażam. Pod koniec zawiało dla mnie lekką tandetą choć miarą samej końcówki filmu nie oceniam i według mnie był niezły :)

ocenił(a) film na 7
lasyk

Masz prawo do swojej opinii tak jak i ja mam prawo je zakwestionować. O to właśnie chodzi w dyskusji. Zresztą jedynie chodzi mi o to, że porównujesz niektóre momenty do kina klasy D (aż D), co naprawdę jest sporym zarzutem. Obejrzyj sobie wieczorne horrory na TELE 5 albo TV PULS to naprawdę tam możesz dostrzec takie kino w całej okazałości ;)

lasyk

Hellraiserem jak zaleciało;D