Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Film nie ma ciekawego scenariusza i jest strasznie naciągany. Do horroru na pewno nie
można go zaliczyć, już bardziej do komedii (cały film ratowała tylko postać Marty'ego). Motyw
z bogami i zakończenie są żenujące. W połowie filmu wyszła połowa sali, a ja przez większą
część miałam ochotę wykrzyczeć "Serio?! Naprawdę to się przed chwilą stało?!". Nie
polecam.

ocenił(a) film na 3
Phantomia

dla mnie to gniot a odróżnia się jedynie tym że panuje w nim chaos ,jedno nie trzyma się drugiego a motyw z niewidzialną tarczą to już kicz nad kiczami ,nie lubię takich sztucznych filmów i to moja opinia i moje odczucia.Porównaj sobie starsze produkcję, a to co dzieje się teraz . Ciągle chodzę do kina w nadziei że zobaczę to co chcę zobaczyć , to co tworzyło się dawniej ale niestety takie produkcje już wymarły teraz w każdym horrorze jest przesyt dosłownie wszystkiego .To był mój ostatni horror na który poszłam do kina , strata czasu i pieniędzy.

ocenił(a) film na 1
Harley_Quinn_

Zgadzam się w stu procentach! Niewidzialna tarcza mnie dobiła, chociaż szczerze mówiąc, to i tak ręka na końcu była ostatnim gwoździem do trumny. Ogólnie samo włączenie motywy fantasty i całego motywu z monitorowaniem było błędem.