Czytam te wasze negatywne komenatarze i jest mi cholernie przykro że tak wiele osób niedocenia a przedewszystkim NIEROZUMIE tego filmu
Oczywiście biorę pod uwagę to że każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania ale argumenty niektórych z Was są tak niedorzeczne że aż musiałem to napisać
Szkoda że widzicie tylko tryskającą krew i pokraczne stwory bo nie o to w tym filmie chodziło
i przez takie właśnie osoby spada ocena tego filmu który szczerze zasługuje na conajmniej mocne 8!
To tyle niemam ochoty po raz kolejny wypowiadać się o czym tak naprawdę jest ten film
Jedyne co to chce mi się płakać że filmweb okupują albo małolaty zachwycające się kolejnymi coraz gorszymi odsłonami piły albo Ci starsi którzy uważają się za prawdziwych fanów gatunku choć niemają pojęcia o horrorze,jego historii,schemacie i groteski jaka może się w nim pojawić.
Zgadzam się z tobą w 100 % co do tych co są w większości na fw..jeszcze dorzucić chamów ;/ bo takich tu mnóstwo niestety..nie bd wypisywać nicków..
Mi sie film bardzo podobał :D ogl go wczoraj w kinie z koleżanką i wrażenia super :)) ^^ jedyne co mi się nie podobało, to koniec..ta ręka `Boga` które wyłazi z ziemi..no jasne xP..troche zbyt duża ściema :P
ale i tak fajne :))