pojechali, nie wrócili, zasięgu w telefonie nie ma, ponieważ tam satelity nie latają, bo żydzi na noc niebo zwijają?
Czy może wreszcie coś odrobinę bardziej wyrafinowanego? Bo mi się szczerze mówiąc chce już rzygać od kolejnych odcinków serialu ,,4 gupich amerykańców kontra typowy psychopata z siekierą".
Bravo ! Tyle że zamiast typowych psychopatów z siekierami będą typowe stwory bez siekier, ale napuszczone przez psychopatów (trailer).
Pomysł na powstanie tego filmu (i jego ponoć świetnego scenariusza), wziął się WŁAŚNIE z tego, że powstaje pełno filmów z dokładnie tym schematem powtarzanym w nieskończoność.
Ten film ma WYŚMIAĆ ten schemat i go ZMIAŻDŻYĆ zamieniając niespodziewanie rzekomo kolejna tą samą papkę w coś zupełnie INNEGO.
Zwiastuny pokazują to dobitnie, ale niestety - banda gimnazjalistów tego nie potrafiła ogarnąć i wypisują pierdoły na filmwebie.
Obejrzyj zwiastun jeszcze raz - do końca - wsłuchaj się w autoparodiujące dialogi i może za dziesiątym razem pojmiesz o co chodzi.
Powodzenia.
Synku, za moich czasów nawet jeszcze gimnazjów nie było. Wyjmij ten grubaśny kołek, może się trochę rozluźnisz.
Powodzenia.
Pisałem ogólnie, z "jakiegoś" powodu trafiłeś do takiego, a nie innego worka.
Gdy się coś krytykuje, warto mieć ciut więcej niż zerową wiedzę w temacie, bo w przeciwnym wypadku człowiek się tylko ośmiesza i sprawia wrażenie nieletniego internauty. Pozdrawiam.
Idź ty może na jakiś masaż rozluźniający, bo wyraźnie jesteś spięty i agresywnie podchodzisz do otoczenia.
stary, przeczytaj to i daj znać czy dalej trzymasz się swojego zdania: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=86860
może coś z tego być ;)
spoko... ten link to odpowiedź na Twoje pytania... wygląda na to że bedzie to jednak "coś odrobinę bardziej wyrafinowanego"
Odniosłam wrażenie, że "?" oznaczał pytanie retoryczne i Twoja wypowiedź świadczy o tym, że już masz opinię o tym filmie, bo gdybyś chciał po prostu NA LUZIE podyskutować co inni sądzą na ten temat, to sformułował byś ten temat nieco inaczej.
Pozdrawiam!
Ja zawsze jestem na luzie, a że ktoś nie czai, o co chodzi, to nie moja sprawuszka.:>
Właśnie kwestia w tym, że najwyraźniej to Ty nie czaisz o co chodzi.
Bo w znacznej większości horrorów jakie teraz powstają Twoja opinia byłaby w 100% trafna, ale akurat w tym jednym przypadku jest w 100% niezgodna z prawdą.
;] Exactly... W sumie to bardziej od gimnazialistów należałoby wyzwać ludzi, którzy nie znają znaków interpunkcyjnych :) W erze internetu i tel. komórkowych to się za często zdarza. A "?" to taki fajny znak :]
Dla niektórych wszyscy ludzie do okoła to gimnazjaliści. Nieważne, że w gimnazjum też mądrzy ludzie są.
Są, ale bardzo rzadko. Raczej należy się spodziewać cycka, który cię wyzwie od od gimnazjalisty przez to, że nie rozumie żartu.:>
Krytycy w Stanach pieją z zachwytu. U nas już Stopklatka i Filmweb puścili recenzje. Będzie epicko. I uwaga - ma być zaskakująco!!!!!
bosz co za człowiek, a ja się zapytam co mają satelity do telefonów komórkowych ? i odpowiem ... NIC
Raczej coś mają jeśli spojrzeć na to inaczej, ale nie o to mi chodzi. Film zapowiada się dosyć ciekawie i nie rozumiem osoby o pseudonimie Bodzepor . Filmu jeszcze na pewno nie obejrzał ale już zaczyna krytykować. Z resztą z samego zwiastuna się nie da wywnioskować całej krwawej jatki .
tak z ciekawości...... mógł byś rozwinąć swoją myśl, kogo dokładnie nazywasz gimbusem, co to według ciebie oznacza i po czym wnosisz że ktoś owym gimbusem jest ?
dałeś 7 dla Dzonego Mnemonika, a ja lubię Gibsona to dam tobie spokój, wyżywaj się dalej na innych, pozdro 600
i Ty mówisz innym żeby wyluzowali xD
napisałeś co o tym sądzisz i zamiast przedyskutować i wysłuchać opinii innych najzwyczajniej w świecie masz to gdzieś. było napisać w pokoju na ścianie to by nikt nie dyskutował z tym 'faktem' ;)
Coraz bardziej przekonuję się, że jesteś napinaczem bez poczucia humoru. Zapewne rudy?
I skąd to ,,nas"? Przecież nikt cię tu nie lubi.:>
Napinacz? Ciekawe określenie.
I chyba nie kwestia w tym żebyśmy się tutaj lubili tylko dyskutowali na poziomie na tematy filmowe, więc proszę Cię skończmy tę bzdurną zabawę, która najwyraźniej sprawia Ci przyjemność i następnym razem zanim założysz jakiś temat to zadaj sobie odrobinę trudu żeby się o danym filmie czegoś dowiedzieć. :)
Spoko, następnym razem, zanim zapytam, jaki jest film, przeniosę się najpierw w czasie do jego premiery i go obejrzę. A jak wrócę, to zadam pytania, od których mózgi rudych ludzi nie będą się gotować. Teraz ci pasuje, czy nadal masz obiekcje?
Nie wiedziałem, że rudzi to rasa. Chociaż w sumie...
Najlepiej załóżcie sobie organizację typu Rude pantery i walczcie o swoje prawa.
Jakbyś chciał wiedzieć nie jestem ruda, a ty lepiej usuń konto bo, nikt nie chce czytać twoich głupich wpisów żółtku napaćkany.
Dobra, nie wiesz jak czytam, mówiłam ci już, ruda nie jestem, sprawdź sobie moje zdjęcie profilowe patafianie.
No widzę, jesteś rudym napinaczem, który z niewiadomych powodów udaje dziewczynkę z zakolami.