Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

pojechali, nie wrócili, zasięgu w telefonie nie ma, ponieważ tam satelity nie latają, bo żydzi na noc niebo zwijają?
Czy może wreszcie coś odrobinę bardziej wyrafinowanego? Bo mi się szczerze mówiąc chce już rzygać od kolejnych odcinków serialu ,,4 gupich amerykańców kontra typowy psychopata z siekierą".

ocenił(a) film na 6
Bodzepor

Bravo ! Tyle że zamiast typowych psychopatów z siekierami będą typowe stwory bez siekier, ale napuszczone przez psychopatów (trailer).

ocenił(a) film na 4
Bodzepor

obejrzyj zwiastun zanim zaczniesz się wymądrzać :)

Bodzepor

hehe a to mnie rozśmieszyłeś ;] krótkie streszczenie 80 % amerykańskich horrorów ;)

Bodzepor

epic komentarz <3

Bodzepor

Pomysł na powstanie tego filmu (i jego ponoć świetnego scenariusza), wziął się WŁAŚNIE z tego, że powstaje pełno filmów z dokładnie tym schematem powtarzanym w nieskończoność.

Ten film ma WYŚMIAĆ ten schemat i go ZMIAŻDŻYĆ zamieniając niespodziewanie rzekomo kolejna tą samą papkę w coś zupełnie INNEGO.

Zwiastuny pokazują to dobitnie, ale niestety - banda gimnazjalistów tego nie potrafiła ogarnąć i wypisują pierdoły na filmwebie.

Obejrzyj zwiastun jeszcze raz - do końca - wsłuchaj się w autoparodiujące dialogi i może za dziesiątym razem pojmiesz o co chodzi.
Powodzenia.

ocenił(a) film na 7
Kazioo

Synku, za moich czasów nawet jeszcze gimnazjów nie było. Wyjmij ten grubaśny kołek, może się trochę rozluźnisz.
Powodzenia.

Bodzepor

Pisałem ogólnie, z "jakiegoś" powodu trafiłeś do takiego, a nie innego worka.

Gdy się coś krytykuje, warto mieć ciut więcej niż zerową wiedzę w temacie, bo w przeciwnym wypadku człowiek się tylko ośmiesza i sprawia wrażenie nieletniego internauty. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Kazioo

Idź ty może na jakiś masaż rozluźniający, bo wyraźnie jesteś spięty i agresywnie podchodzisz do otoczenia.

ocenił(a) film na 7
Bodzepor

stary, przeczytaj to i daj znać czy dalej trzymasz się swojego zdania: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=86860

może coś z tego być ;)

ocenił(a) film na 7
elMCmarco

Wiesz może, co znaczy ,,?" na końcu zdań w moim pierwszym poście?

ocenił(a) film na 7
Bodzepor

spoko... ten link to odpowiedź na Twoje pytania... wygląda na to że bedzie to jednak "coś odrobinę bardziej wyrafinowanego"

Bodzepor

Odniosłam wrażenie, że "?" oznaczał pytanie retoryczne i Twoja wypowiedź świadczy o tym, że już masz opinię o tym filmie, bo gdybyś chciał po prostu NA LUZIE podyskutować co inni sądzą na ten temat, to sformułował byś ten temat nieco inaczej.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
lemour

Ja zawsze jestem na luzie, a że ktoś nie czai, o co chodzi, to nie moja sprawuszka.:>

Bodzepor

Właśnie kwestia w tym, że najwyraźniej to Ty nie czaisz o co chodzi.
Bo w znacznej większości horrorów jakie teraz powstają Twoja opinia byłaby w 100% trafna, ale akurat w tym jednym przypadku jest w 100% niezgodna z prawdą.

ocenił(a) film na 7
lemour

Ciemność widzę, ciemność.

Bodzepor

;] Exactly... W sumie to bardziej od gimnazialistów należałoby wyzwać ludzi, którzy nie znają znaków interpunkcyjnych :) W erze internetu i tel. komórkowych to się za często zdarza. A "?" to taki fajny znak :]

ocenił(a) film na 7
zielak_4

Skoro ktoś nie odróżnia pytania od opinii, to już jego problem.

ocenił(a) film na 7
Bodzepor

Dla niektórych wszyscy ludzie do okoła to gimnazjaliści. Nieważne, że w gimnazjum też mądrzy ludzie są.

ocenił(a) film na 7
Mowiacy_do_reki

Są, ale bardzo rzadko. Raczej należy się spodziewać cycka, który cię wyzwie od od gimnazjalisty przez to, że nie rozumie żartu.:>

Kazioo

Z większymi emocjami obejrzałbym zapowiedzi Jana Suzina, który dziś zmarł.

ocenił(a) film na 3
Bodzepor

fajny wierszyk:D

ocenił(a) film na 7
Alicja147

Człowiek nie czuje jak rymuje.

ocenił(a) film na 10
Bodzepor

Krytycy w Stanach pieją z zachwytu. U nas już Stopklatka i Filmweb puścili recenzje. Będzie epicko. I uwaga - ma być zaskakująco!!!!!

ocenił(a) film na 8
Bobby_Bloom

i jest zaskakjaco

ocenił(a) film na 8
Bodzepor

bosz co za człowiek, a ja się zapytam co mają satelity do telefonów komórkowych ? i odpowiem ... NIC

FlashGordon_filmweb

Raczej coś mają jeśli spojrzeć na to inaczej, ale nie o to mi chodzi. Film zapowiada się dosyć ciekawie i nie rozumiem osoby o pseudonimie Bodzepor . Filmu jeszcze na pewno nie obejrzał ale już zaczyna krytykować. Z resztą z samego zwiastuna się nie da wywnioskować całej krwawej jatki .

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
FlashGordon_filmweb

BUAHAHAHAHHHH....
Wasze gimbusowe pokolenie jest beznadziejne.

ocenił(a) film na 8
Bodzepor

tak z ciekawości...... mógł byś rozwinąć swoją myśl, kogo dokładnie nazywasz gimbusem, co to według ciebie oznacza i po czym wnosisz że ktoś owym gimbusem jest ?

ocenił(a) film na 7
FlashGordon_filmweb

Szkoda mi czasu na takiego planktona.:>

ocenił(a) film na 8
Bodzepor

dałeś 7 dla Dzonego Mnemonika, a ja lubię Gibsona to dam tobie spokój, wyżywaj się dalej na innych, pozdro 600

ocenił(a) film na 7
Bodzepor

i Ty mówisz innym żeby wyluzowali xD
napisałeś co o tym sądzisz i zamiast przedyskutować i wysłuchać opinii innych najzwyczajniej w świecie masz to gdzieś. było napisać w pokoju na ścianie to by nikt nie dyskutował z tym 'faktem' ;)

ocenił(a) film na 7
kel90

Było ci lepiej iść do kuchni, nie musiałbym tego czytać.

ocenił(a) film na 7
Bodzepor

mocny w gębie xD

ocenił(a) film na 7
kel90

Założę się, że ty masz o wiele bardziej wytrenowane mięśnie ust.:&gt;

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bodzepor

Coraz bardziej przekonujesz nas wszystkich tutaj do faktu, że pomyliłeś filmweb z onet czatem.

ocenił(a) film na 7
lemour

Coraz bardziej przekonuję się, że jesteś napinaczem bez poczucia humoru. Zapewne rudy?
I skąd to ,,nas"? Przecież nikt cię tu nie lubi.:&gt;

Bodzepor

Napinacz? Ciekawe określenie.
I chyba nie kwestia w tym żebyśmy się tutaj lubili tylko dyskutowali na poziomie na tematy filmowe, więc proszę Cię skończmy tę bzdurną zabawę, która najwyraźniej sprawia Ci przyjemność i następnym razem zanim założysz jakiś temat to zadaj sobie odrobinę trudu żeby się o danym filmie czegoś dowiedzieć. :)

ocenił(a) film na 7
lemour

Spoko, następnym razem, zanim zapytam, jaki jest film, przeniosę się najpierw w czasie do jego premiery i go obejrzę. A jak wrócę, to zadam pytania, od których mózgi rudych ludzi nie będą się gotować. Teraz ci pasuje, czy nadal masz obiekcje?

Bodzepor

Może tylko do sposobu Twojej wypowiedzi. I w sumie to ruda nie jestem.
Pozdrawiam!

Bodzepor

Co ty masz do rudych ludzi rasisto ?!

ocenił(a) film na 7
RAMZESIK2050

Nie wiedziałem, że rudzi to rasa. Chociaż w sumie...
Najlepiej załóżcie sobie organizację typu Rude pantery i walczcie o swoje prawa.

Bodzepor

Jakbyś chciał wiedzieć nie jestem ruda, a ty lepiej usuń konto bo, nikt nie chce czytać twoich głupich wpisów żółtku napaćkany.

ocenił(a) film na 7
RAMZESIK2050

Ty czytasz namiętnie, rudnico. I strasznie się ekscytujesz.:>

Bodzepor

Dobra, nie wiesz jak czytam, mówiłam ci już, ruda nie jestem, sprawdź sobie moje zdjęcie profilowe patafianie.

ocenił(a) film na 7
RAMZESIK2050

No widzę, jesteś rudym napinaczem, który z niewiadomych powodów udaje dziewczynkę z zakolami.

Bodzepor

Dobrze, nie ruszam gówna bo śmierdzi.

ocenił(a) film na 7
RAMZESIK2050

Kto cię tego tekstu nauczył? Prababcia?

Bodzepor

Nie, nie widziałam swojej prababci, z tego co wiem umarłą 30 lat temu. A ty nie tykaj mojej rodziny bo, nic o niej nie wiesz lamusie.