Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98672
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

pojechali, nie wrócili, zasięgu w telefonie nie ma, ponieważ tam satelity nie latają, bo żydzi na noc niebo zwijają?
Czy może wreszcie coś odrobinę bardziej wyrafinowanego? Bo mi się szczerze mówiąc chce już rzygać od kolejnych odcinków serialu ,,4 gupich amerykańców kontra typowy psychopata z siekierą".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
AktorkaDD

Ogarnij trochę pisownię (i przypadki), bo tego się nie da czytać. I nie udawaj, że jesteś inną osobą, alterkonciarzu.:P

Bodzepor

co masz na myśli, żebym pisownie ogarnęła?? twój mały móżdżek tego nie ogarnia?? weź się odczep ; >
literówek nie ma, więc nie wiem o co ci chodzi... no..napisałam psota, zamiast posta..straszne..bo tb literówki się nie zdarzają... a ty nie udawaj że jesteś najmądrzejszy na świecie, bo coś ci nie wychodzi

ocenił(a) film na 7
AktorkaDD

Pa, pa, życzę miłego pobytu w kuchni.:>

Bodzepor

w kuchni? jeśli myślisz, że mnie tym uraziłeś to jesteś w błędzie :)
śmieszy mnie to co napisałeś bo ja kucharką to żadną nie jestem ; > zrozumiałam sentencję, ale to nie obraza. ty tylko udowodniłeś, że jesteś strasznie pusty :)
takie `spławianie` ludzi jakimiś durnymi docinkami..są na skalę dzieciaka z podstawówki..taki szczeniak, źle wychowany który ma wszystkich w nosie i myśli że jest najdoroślejszy i najmądrzejszy na świecie :| także ogarnij ręce, które piszą za cb bzdury i twój pusty łeb i mózg..choć raczej go nie posiadasz
Ramzesik haha pchli odbyt :D niezłe :P:

ocenił(a) film na 7
AktorkaDD

Obiecujesz, że się nie będziesz odzywać, a potem piszesz z obu kont naraz. Pójdziesz za to do piekła.:>

Bodzepor

Mam tylko jedno konto ciołku, wystarczy trochę zachęty żeby sprawdzić. Popatrz choćby jak pisze ona a jak ja, żal mi cię burku.

RAMZESIK2050

Jak można z siebie robić takiego niedorozwoja?

VolfinaDeVolf

Bodzepora? Nie wiem, Bóg patrzy i nie grzmi, niestety.

RAMZESIK2050

O tobie i twoim alterkoncie mówię. Kto cię wychowywał, chłopczyku? Trolle bagienne?

VolfinaDeVolf

to nie jest alter konto, tylko ja i on : | dwie różne osoby. z ciebie jest niedorozwój..coś złego napisałam? niech się koles nie wymądrza jak nawet dobrze filmu nie obejrzała ; / poza tym to cham i ty chyba tez nim jesteś ..a może to ty jesteś Bodzepor i masz dwa konta? to też możliwe..

RAMZESIK2050

dokładnie..jesteśmy dwoma różnymi osobami : |

AktorkaDD

Oj, jak szybko przybiegłeś, a ja nawet do ciebie nie pisałam, tylko do tego twojego drugiego konta. Szczeniackie odzywki pokazują dobitnie, że jesteś max 13nastoletnim trollikiem, płci niewątpliwie męskiej, a ten nieudolny numer z dwoma kontami, że dodatkowo z tych mało inteligentnych. A ten tekst o chamie wobec osoby, która ani razu nie użyła ani jednego wulgaryzmu, a ty rzucasz ku*wami, debilami i czym tam jeszcze? Nie wiadomo, czy się śmiać z głupoty, czy zacząć się bać, skoro nam takie młode pokolenie rośnie.

VolfinaDeVolf

No to twój pierwszy błąd. Bo chyba nawet nie umiesz czytać ; > przeczytaj nick :) nie mam drugiego konta..spójrz na filmy jakie mamy ocenione, gdzie mieszkamy, opisy, teksty itd.. jak można byc tak pustym :) ?? może wulgaryzmami nie rzucał, ale poczytaj sobie jego poprzednie posty ; >

AktorkaDD

Czytałam, nieźle się uśmiałam. Strasznie ci ciśnienie podniósł nie łamiąc regulaminu FW, za to ty pewnie wylecisz jeśli się admin tym zainteresuje.:>

VolfinaDeVolf

Ja mam tylko jedno konto na Filmwebie, poprzednio mi usunęli.

ocenił(a) film na 9
Bodzepor

You think you know the story... ;)

użytkownik usunięty
Bodzepor

"Żydzi na noc niebo zwijają" hahahaha xD Genialne. Jeśli sam to wymyśliłeś/łaś to genialne razy dwa. :)

użytkownik usunięty
Bodzepor

Huuuuuuuuu
FILM ŚWIETNY W SWOJEJ HORROROWEJ KLASIE
WRESZCIE POŻĄDNY HORROR <3

Problem w tym ..że to nie horror lecz bardziej parodia , komedia podlana sosem macabre ...60% filmu standard jak już wcześniej zauważono i na jaki klepie się obecne pseudo horrorki to taki prztyczek w nos (Ha zobaczcie nawet z tak głupiej fabuły jak piątka ludzi jadąca na weekend poza obszar kontroli - można zrobić coś zaskakującego innowacyjnego ) to specyficzna forma nauczki dla niskich płytkich producencików że zawsze da się zrobić coś ciekawego, ambitnego, coś co porwie tłumy złamie schemat i jeszcze zarobi samo na siebie ;) Końcówki nie będę zdradzał ale warte obejrzenia chociaż by dla niej ;)

porządny horror? HORROR? To był jakiś żenujący pastisz, zresztą sama nie wiem jak określić ten "film". Totalne nieporozumienie. Odzieranie ludzi z pieniędzy i zabieranie im czasu! Aż przykro, że robi się takie gnioty.

plnddk

hhaha, radzę trzymać się od kina z daleka, jak przejaw dobrego scenariusza przy zalewie gniotów uważasz za wyciąganie kasy.

W ogóle radzę pozwać producenta i dystrybutora, kino może też.

Kazioo

dobry scenariusz powiadasz... no tak... zombiaki zabijajace ludzi bo potrzebni są jako ofiary dla przedwiecznych... :) Oscar murowany! I ta łapka na koniec filmu...... :)

Bodzepor

http://www.spectacularmovie.blogspot.com/2012/05/trolololo-dom-w-gebi-lasu.html# more

Moja recka. Ogólnie ja się cholernie dobrze bawiłem, no błagam, w końcu coś co łamie schematy ! :D

ocenił(a) film na 9
Bodzepor

Nie wiem czy w końcu oglądałeś ten film (nie chce mi się czytać powyższych sprzeczek, więc nie wiem), ale jeśli nie, to faktycznie możesz być pozytywnie zaskoczony. Ja zostałam wyciągnięta siłą do kina bo myślałam, że to kolejny kretyński amerykański horror z przysłowiową "uciekającą, cycatą blondynką". A tu się okazało, że to nawet nie horror tylko niezła komedia, trafnie wytykająca hollywoodzkim gniotom głupotę. Mam wrażenie, że nawet to, iż pojawia się wątek wielkich przedwiecznych ma na celu wyśmianie tego jak Hollywood coraz częściej sięga po mitologię Cthulhu, żeby dodać durnym filmom trochę drugiego dna. Polecam jako fajną, czarną komedię.

koraarok

Ja tu nie widzę sprzeczek, raczej przygłupie dzieci neo atakują chamsko autora tematu (który zadał proste pytanie w sposób, od którego im się wyraźnie we łbach zagotowało), a on sobie z nich robi niezłe jaja.:P

VolfinaDeVolf

nie..nie zdenerwowaliśmy się dlatego, że zadał pytanie czy napisał zdanie twierdzące..wkurzyliśmy się, że koleś się wymądrza a filmu dobrze nie obejrzał..czy nie widział nawet. : |

AktorkaDD

takich na świecie jest mnóstwo... wymądrzają się, piszą co chcą a nic nie wiedzą ; /
Bodzepor obejrzyj film jeszcze raz czy po raz pierwszy to zrozumiesz ; /

AktorkaDD

Brak słów na ciebie, dzieciaczku.

VolfinaDeVolf

Hah...mnie nazywasz dzieciaczkiem a sama nawet nie potrafisz jakichś konkretnych argumentów podać o co ci chodzi..zgrywasz taką `mądrą` durnymi tekstami. Weź przestań ; | .myślisz, że mnie spławisz takimi tekstami?
czekam na konkretne argumenty, a nie teksty typu : "Brak słów" to nie pisz nic! będzie lepiej dla nas wszystkich :| znalazła się mądra... Jeśli nie jesteś drugim Bodzeporem to szkoda, że znalazł się kolejny idiota, a raczej idiotka sądząc po nicku ; >

VolfinaDeVolf

tak wgl to nie mam racji? Koles nie obejrzał filmu, a się mądruje? Ty to uważasz za mądre? Albo jesteś pusta albo bodzepor ma drugie konto xP Niech sobie sądzi co chce...ale niech tez nie pisze bzdur..bo oceniamy dopiero wtedy wtedy gdy to coś poznamy dobrze [w tym wypadku obejrzymy ten film DOKŁADNIE] To tak, jak ja miałabym się mądrować jak latać samolotem, a pilotem przecież nie jestem...ani nigdy samolotem nie leciałam...
rozumiesz już o co mi chodzi, czy nadal twój pusty łebek tego nie zrozumiał??

AktorkaDD

Już naprawdę nie mam ochoty brać udziału w tych głupich dyskusjach ; / jak nie rozumiesz tego co pisze, a obraniasz jakiegoś głąba to ci powodzenia życzę. twoja głupota świadczy tylko o tym, że to ty jesteś gówniarą który najprostszych rzeczy nie rozumie. Bo ja moja droga trzynastolatką już nie jestem. Podstawówka już daawno za mną :) i uwierz, nie ściemniam. Bo jak można wstydzić się swojego wieku? 13 lat nie mam, ten okres już za mną ; ) ale za tobą chyba jeszcze nie i to mnie martwi..bo nie wiem, czy kiedykolwiek zmądrzejesz i wydoroślejesz, GŁUPIA GÓWNIARO. wracaj do swoich lalek, a nie wymądrzaj się na filmwebie. : | Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
VolfinaDeVolf

Po co mi tłumaczysz takie rzeczy? Ja pisałam o filmie i ani mnie grzeje ani ziębi o co i w jaki sposób się kłócą inni.

koraarok

Chciałam ci dać +1 do ogarniętości.

ocenił(a) film na 9
VolfinaDeVolf

Dziekuje, nie potrzebuje, bo nie to bylo meritum mojej wypowiedzi tylko FILM. A takie dyskusje o tym kto jest madrzejszy i kto sie lepiej kloci mnie draznia.

Bodzepor

Według mnie to jest coś innego. Ale zdecydowanie nie horror, bardziej komedia. Film nawet ciekawy i napewno nie jest jednym z tych głupich amerykańskich horrorów. Zakończenie filmu zaskakujące. Polecam ;)