Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98672
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

film super 9/10

ocenił(a) film na 8

Film zaczal sie calkiem zwyczajnie jak wiekszosci horrorow tego typu, ale po jakis 20-30
minutach zupelnie nie bylo wiadomo jak sie sprqwy potocza.. Bylam na tym filmie w kinie i
bardzo mi sie podobal.. :)

ocenił(a) film na 10
kajka965

Naprawdę bardzo dobry film i dziwią mnie te niskie oceny na Filmwebie.

mmm_kuzba

Po prostu my polacy sie nie znamy na kinie i taka prawda.Na Imdb średnia 7,8/10 a Filmweb 5,9/10.
A film wyśmienity ! 10/10 !

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

zgadzam sie :) dla mnie to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem w tym roku, świetny klimat, zabawa konwencją no i nieprzewidywalność...

[spoiler]
a końcowa rozpierducha była taka świetna że opadła mi szczęka i byłem w totalnym szoku, tyle potworów świata w jednym miejscu...mega :D

ocenił(a) film na 8
kajka965

zgadzam się w 100%.Tym bardziej wkurzają Mnie Ci wszyscy malkontenci którym film się nie podobała,ale stwierdziłem ze to ich problem

ocenił(a) film na 8
maciekb80

ja rowniez sie z toba zgadzam w 100 % :)

ocenił(a) film na 8
kajka965

Jak na horror, jest bardzo dobry. Spodziewałem się, że nie będzie taki dobry, bo horror + dzisiejsze czasy = szmira, ale jednak miło się zaskoczyłem. Jako iż jestem fanem horrorów, zostałem bardzo usatysfakcjonowany, że mogłem w dzisiejszych czasach obejrzeć coś dobrego z tego gatunku. Oby było takich więcej. 8/10 !!

ocenił(a) film na 8
Etam

ja tylko moge sie z toba zgodzic :)