Film zaczal sie calkiem zwyczajnie jak wiekszosci horrorow tego typu, ale po jakis 20-30
minutach zupelnie nie bylo wiadomo jak sie sprqwy potocza.. Bylam na tym filmie w kinie i
bardzo mi sie podobal.. :)
Po prostu my polacy sie nie znamy na kinie i taka prawda.Na Imdb średnia 7,8/10 a Filmweb 5,9/10.
A film wyśmienity ! 10/10 !
zgadzam sie :) dla mnie to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem w tym roku, świetny klimat, zabawa konwencją no i nieprzewidywalność...
[spoiler]
a końcowa rozpierducha była taka świetna że opadła mi szczęka i byłem w totalnym szoku, tyle potworów świata w jednym miejscu...mega :D
zgadzam się w 100%.Tym bardziej wkurzają Mnie Ci wszyscy malkontenci którym film się nie podobała,ale stwierdziłem ze to ich problem
Jak na horror, jest bardzo dobry. Spodziewałem się, że nie będzie taki dobry, bo horror + dzisiejsze czasy = szmira, ale jednak miło się zaskoczyłem. Jako iż jestem fanem horrorów, zostałem bardzo usatysfakcjonowany, że mogłem w dzisiejszych czasach obejrzeć coś dobrego z tego gatunku. Oby było takich więcej. 8/10 !!