Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

nie polecam ;/

ocenił(a) film na 3

hmm po obejrzeniu filmu i przeczytaniu recenzji i opinii filwebowiczów mam wrażenie, że oglądałam zupełnie inny film;/ jak dla mnie jedna wielka porażka, i chyba nie tylko dla mnie, bo ludzie w kinie entuzjastycznie wyrażali swoją negatywną ocenę o tym filmie;D pomysł może i dobry, ale realizacja do kitu....jedyny plus to gościu który ciągle chodzi zjarany i jest taką "perełeczką" w tym (jak dla mnie) durnym filmie... dla koneserów prawdziwych, dobrych horrorów to jedynie strata czasu, pieniędzy i nerwów

moccia

u mnie na seansie nikt głośno nie narzekał ani nie buczał. salwy śmiechu w momentach do tego przeznaczonych. film jak to nowy horror, nic szałowego ale wg mnie wcale nie najgorszy.

ocenił(a) film na 7
moccia

Konfabulujesz i wymyślasz historyjki. Jak ktoś nie lubi tego gatunku to niech nie idzie do kina zamiast narzekać że pogoda nie taka, że fotele niewygodne i szuka wytłumaczeń swojego strachu. Jak nie masz nerwów to nie ogladaj horrorów.
Są setki odmózdźonych, bezsensownych horrorów Dom w głębi lasu napewno się do nich nie zalicza. Jest zrealizowany zgodnie ze sztuką. Poszedłem do kina z mieszanymi uczuciami bo wcześniej naczytałem się komentarzy ludzi którzy nigdy niepowinni ogladać horrorów bo mają słabe nerwy a film okazał się całkiem dobry.

ocenił(a) film na 3
Aldon

hmm mam nerwy do oglądania horrorów, nie mam nerwów do słabych filmów, którymi wszyscy się zachwycają z niewiadomych mi przyczyn. Mi się film nie podobał, Tobie się spodobał to ok , ale bez osobistych wrzutów o kłamstwa i wymyślanie historyjek proszę;]

moccia

Może trafiłaś na jakiś seans dla zrzędliwych, bo ja wychodząc z sali kinowej słyszałam same dobre opinie.
Wydaje mi się, że spora część osób, która krytykuje ten film po prostu nie załapała o co w nim chodzi, jaka jest konwencja. Ewentualnie tak długo byli karmieni szablonową filmową papką, że teraz na cokolwiek odstającego od schematu reagują krzykiem i krytyką.
Oczywiście rozumiem, że komuś taki rodzaj filmu może nie podchodzić, ale większość zarzutów pod jego adresem zupełnie nie ma sensu.