tak nudnego filmu dawno nie dane mi było oglądać, pomysł może niezły ale spieprzony po maksie. Wyłączyłam po tym jak oblali pierwszego gościa woskiem, a panna uciekła z kościoła i trzymał ją gdzieś w pod stacją benzynową...
a hiltonówna jaka paskudna....
Co do hiltonówny się zgadzam. Według mnie film jest znośny. Ale sa gusta i guściki...
A mnie ten film miło zaskoczył, spodziewałam się czegoś dużo gorszego.Powiem nawet, że mi się podobał...całkiem niezły horror. Obsada była świetnie dobrana,no ale oczywiście co do panny Hilton to zagadzam się w 100% była żenujaca....
Też uważam, że Paris to beznadziejny człowiek, jednak nie wiem co macie do jej gry. Ona idealnie pasowała do roli pustej laleczki, która całymi dniami robi to i owo ze swoim chłopakiem a potem ginie w paskudny sposób. Dobrze zagrała, bo tak naprawdę grała siebie.
A film - 8/10 ;)
Nie oryginalny temat, aktorzy grali znośnie, nawet Hiltonówna (w końcu grała dość krotko) wkurzające błędy (np: aktorzy po finalnej scenie powinni być obficie pokryci woskiem, ale jakimś cudem nie są) za całokształt i totalną komerche.
6/10
Co do tego pokrycia woskiem to niekoniecznie, bo jak wosk wysycha to raczej nie trzyma się na skórze tylko odpada, a na ubraniach go troche mieli ( widać go (wosk) na bluzie Nicka jak siedzą w karetce i rozmawiaja z szeryfem)....
Możliwe, na końcu walki w domu bohaterowie przeciskają się przez ścinane
z topiącego się wosku. Po tej scenie bohaterowie powinni być osmoleni woskiem (włosy, skóra, ubrania), a są lekko ubrudzeni.
ja się zgadzam z pierwszym postem, po prostu, nudne, żenujące, i cało kształtnie beznadziejnie.
2/10 .
Osobiście mi film się podobał... Bałam sie tego filmu na początku, ale nie z tego powodu,że pisało,że to gatunek horror; tylko gdy ujrzałam obsade, a mianowicie Paris Hilton.xD Byłam zaskoczona... Film mi się bardzo podobał. I wkurza mnie też,jak ktoś mówi,że w tym filmie jest akcja jest przewidywalna. Jak tak spojrzec to w każdym(prawie)horrorze akcja jest do przewidzenia. A ten akurat film był oryginalny, nie tak jak w każdym takim horrorze, gdzie odcinają sobie głowy przez cały czas jego trwanie, i oczywiście wiem,że to jest z 1950r sequel, ale niekażdy miał szanse go w tamtych czasach obejrzec.xD Troche sie rozpisalam. Bye i Pzdr.