Ogolnie film spoko na wakacje...typowy amerykanski horror ;] nie liczac Paris to fajny :D szczegolnie Chad :D:D bardzo mi sie podobal w tym filmie, a wy co o tym myslicie?
Cześć:))Właśnie skończyłem oglądać i musze przyznać że jestem zadowolony.Jak to określiłeś "typowy amerykański horror"ale bardzo mnie wciągnął i dał mi niezłą dawkę energii :)) hehe! lubię takie klimaty,odcinane kończyny,głowy przebite różnymi przedmiotami i banda psychopatów karmiąca moją diabelską duszę swoimi chorymi pomysłami ]:-) Nie byłem pewien co do Paris Hilton ale muszę przyznać że jak na amatorkę kwaśnych jabłek poradziła sobie całkiem fajnie.POZDRO
Myślałem, że się zawiodę, ale film całkiem całkiem. A co do Paris to jasne, że tylko podwyższyła rangę filmu. Za długo się rozkręcał. Ale jak na Typowo : Szybki, Amerykański, Wakacyjny Horror to Film jest dobry :)
MI również film się podobał.Paris zagrała całkiem przyzwoicie mimo iż to jej pierwsza prawdziwa rola.Chad tez spoko koles ;-)
Ja niestety jeszcze nie oglądałam filmu :( (a chcę go obejrzeć chociażby ze względu na Chada :))
Pozdrawiam wszystkie fanik Chada ;)
Hej:)
Ja ogladałam ten film i uwazam ,ze jest super. Tylko nie rozumiem tego ,ze ludzie mowią " Najnowszy film Paris Hilton"ale przeciesz ona nie grała tak dużej roli w tym filmie pogli by to powiedzieć o Chad Michael Murray'u i Elishii Cuthbert ale nie o Paris. Co do Paris to spoko w tej roli wygladała , chyba dla tego ,ze grała normalna dziewczyne..