Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Ogólnie rzecz biorąc film jest do obejrzenia ale początek trochę psuje sztuczna laleczka Hilton, która gra poprostu beznadziejnie jednak gdy tylko ją zatłukli oglądanie go sprawiło mi prawdziwą przyjemność :)

CarolKhaa

ehehehe tak wlasnie brzmia komentarze pisane przez kobietki ktore zazdroszcza urody paris :D

czesio

Czesio, a Ty dlaczego ogladales ten film? Czyżby dlatego, ze grała w nim Paris?:-)
Karolka nie komentowała urody Paris, tylko jej "grę", jeśli kręcenie tyłkiem przed ekranem można nazwać grą.

Kathleen

Co prawda to prawda...!!! Paris do filmów kompletnie sie nie nadaje.. A co do urody.. Hm... Nie robcie z niej Nastepnego cudu swiata!!!!!!! Moim zdaniem Eva Longoria to babka 10000000 razy ładniejsza..!!! (Ale to tylko moje zdanie..!!)

ocenił(a) film na 7
vw90

film nawet fajny taki lekki horrorek na zimne "letnie" nocki ;) dam mu 7/10. Ja to tej parris za bardzo nie kojarze z innych filmow, w tym wystapila coz grala jak umiala nic specjalnego ale tez bardzo mi nie przeszkadzala, co do jej urody to sredniaczek troche zbyt koscista hehe...

pzdr