Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Film zdecydowanie nie zaskakuje efekty niezłe ale pozostawiają wiele do życzenia historia szyta bardzo grubymi nićmi dwie sceny w niezamierzony sposób komiczne min ta w której nick próbuje wydostać przyjaciela a urywa mu łeb :)(to ci pomoc).Jak zawsze parę absurdów znalazło się w filmie ale o nich nie chce mi się pisać aktorstwo? no cóż mogło wyglądać lepiej bardzo lubię 'Eli' Cuthbert i ten Chad Murray nie pasuje mi jego rola badboy-a ale się nich nie czepiam no i jeszcze jedna sprawa lektor o ile jego głos był jak najbardziej do zaakceptowania to tłumaczenie zdecydowanie nie kto oglądał to wie film ogólnie nie jest taki zły widziałem o wiele gorsze produkcje tego typu dałbym mu 4 ale z sentymentu dla 'Eli' dam jeszcze punkt 5/10

ocenił(a) film na 8
Madara_Lutek

Efekty pozostawiają sporo do życzenia? Sorry, ale sceny z topiącym się domem są nieziemskie. W tego typu filmach (ala slasher) słabo jest z psychologią. Zamiast załamać się totalnie po masakrycznych przeżyciach, to łażą sobie i żartują. Może to już taki urok tych produkcji.