Jak dla mnie ten film był super! Wszystko tam było intrygujące, a efektybyły super!( zwłaszcza z zerwaną twarzzą Wade'a)!
Daję 10/10
nie wiem jakie macie porównanie, ze dal was ten film jest super. dal
mnie jest niezły, jak chcecie ekstra efekty to zobaczcie TCM i TCM:B ,
to dopiero efekty, albo jeszcze Wzgórza mają oczy
To chyba mało horrorów widziałaś. Co ci się tak podobało w tym filmie? Jak dla mnie to totalna przeciętność. Na wyrost 5/10.
tak bardzo dobry film skromnie polecam jeszcze:
Droga bez powrotu ( 1,2 )
Wzgórza mają oczy ( 1,2 )
Ruiny
Lęk - Creep
Egzorcyzmy Emily Rose
Lustra - Mirrors
Rec (1)
Głosy (1)
Oszukać przeznaczenie
Przeczucie
Statek Widmo
Gothika
Moje ulubione filmy polecam [!]
Nie polecam :
Cannibal Holocaust
Shutter -Widmo
Klątwa - The Grudge
Krwawa Uczta
Szczęki ( wszystkie części )
Najgorsza beznadzieja!
Pozdro :*
M.
O ja. Gdzie się podziali smakosze Horrorów :( Same gówna wymieniliście. Ten sam schemat. Oby jak najwięcej sieki było. i Żeby bohater zawsze gdzieś uciekał bo na końcu i tak wpierdol dostanie. :/ Niektóre może wybijają się ponad 5/10. :(
Mnie w tym filmie podobał się jeden moment w którym siępóźniej na youtube.com lubowałem. Jak Paris Hilton dostała z rurki PCV prosto w ten pusty łeb (do dziś twierdze że z niego nic nie wyleciało, zrobili specjalną dekorację żeby wyglądało że ma mózg)
jestes pierdolniety.................................................................... ..................
chyba was posrało. wszystkie wymienione w tym temacie filmy, to po prostu gówna. nie wiem jak można uważać takie filmy za horrory. dobrze że jesteście na tyle rozgarnięci, że nie wspomnieliście o pile. wtedy to już bym chyba padł.
taaaaa, no pewnie. może już w ogóle, american pie to jeden z najstraszniejszych horrorów?
"sam jestes gowno a pila to jeden z najlepszych horrorow wszechczasow."
żeby to chociaż horror był...
buahahahahahahaahahahhahahahahahahah;];];];];];]