Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Rewelacyjny!

ocenił(a) film na 10

10/10 Najlepszy horror jaki widziałam. Oglądałam go już kilka razy i cały czas mi sie podoba. Naprawdę świetny. Polecam! :)

ocenił(a) film na 8
goszlon

Film dość dobry. Interesujące czarne charaktery. Dużo się nie spodziewałam po tym gatunku, mile mnie zaskoczył.

fraulein86

booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooski

ocenił(a) film na 3
daria012

Mało w takim razie widzieliście. Chyba że oglądaliście wcześniej "horrory" pokroju "Blair Witch Project" czy "Forest of the Damned".

Gilu

Popieram przedmówcę : film jest niezły, ale do prawdziwych horrorów mu daleko.

ocenił(a) film na 3
frplay3

Hmm to mało horrorów widziałeś/aś. ; ) Dałam mu mocne ...3/10 ;D Hhah ^^ Chociażby za scenę smierci Parysi ^^ ;D

ocenił(a) film na 3
goszlon

zachęcony komentarzami, postanowiłem zobaczyć...i okazało się, że miałem racje.To gniot w najgorszym tego słowa znaczeniu.Już samo to, że występuje tu Paris Hilton zasługuje na obśmianie.Nie lepsza gra aktorska innych występujących...Tragedia!Zero strachu, nuda, beznadziejna historia!Czym wy się tutaj tak zachwycacie?

QuKi

Popieram, film jest strasznie nudny i obrzydliwy... Bać się można jedynie, że znów powstanie coś podobnego.

ocenił(a) film na 5
goszlon

Film dobry. Po prostu. Tylko 'troche' krótki.

ocenił(a) film na 4
t0meg

Typowy 'horror' z obecną wszędzie krwią, porozcinanymi ciałami itp. Dałam mu 6, bo fajnie się go ogląda z kumplami - można się pośmiac ;D Ogólnie nie był szczególnie straszny, do prawdziwego horroru mu daleko. Topniejący dom z wosku całkiem nieźle się prezentował. Żadna scena jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła. Podobała mi się może ta ostatnia - kiedy dowiadują się, że synów było trzech, z czego ten trzeci macha do nich na koniec. Brr ;d