10/10 Najlepszy horror jaki widziałam. Oglądałam go już kilka razy i cały czas mi sie podoba. Naprawdę świetny. Polecam! :)
Film dość dobry. Interesujące czarne charaktery. Dużo się nie spodziewałam po tym gatunku, mile mnie zaskoczył.
Mało w takim razie widzieliście. Chyba że oglądaliście wcześniej "horrory" pokroju "Blair Witch Project" czy "Forest of the Damned".
Hmm to mało horrorów widziałeś/aś. ; ) Dałam mu mocne ...3/10 ;D Hhah ^^ Chociażby za scenę smierci Parysi ^^ ;D
zachęcony komentarzami, postanowiłem zobaczyć...i okazało się, że miałem racje.To gniot w najgorszym tego słowa znaczeniu.Już samo to, że występuje tu Paris Hilton zasługuje na obśmianie.Nie lepsza gra aktorska innych występujących...Tragedia!Zero strachu, nuda, beznadziejna historia!Czym wy się tutaj tak zachwycacie?
Popieram, film jest strasznie nudny i obrzydliwy... Bać się można jedynie, że znów powstanie coś podobnego.
Typowy 'horror' z obecną wszędzie krwią, porozcinanymi ciałami itp. Dałam mu 6, bo fajnie się go ogląda z kumplami - można się pośmiac ;D Ogólnie nie był szczególnie straszny, do prawdziwego horroru mu daleko. Topniejący dom z wosku całkiem nieźle się prezentował. Żadna scena jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła. Podobała mi się może ta ostatnia - kiedy dowiadują się, że synów było trzech, z czego ten trzeci macha do nich na koniec. Brr ;d