Hm ale ten film ma reklame... Samo to ze gra w nim hilton jest po prostu zalosne... Nie zamierzam tego ogladac nawet, bo uwazam ze szkoda czasu na filmy z paris hilton... I zal mi tych ktorzy musieli ogladac to ZERO na ekranie... a tak w ogole to talent hilton pasuje do talentu deppa...dobraliby sie... I ze wzgledu na talent(HAHAHAH) i na wyglad...
Jak możesz w ogóle porównywać Johnnego Depp'a i to beznadziejne beztalencie, jakim jest Hilton?! Depp jest bardzo dobrym aktorem, a Paris nie dorasta mu nawet do pięt.
Co do "Domu woskowych ciał" - kiedy zobaczyłam obsadę też się trochę zraziłam do tego filmu. Ale chyba się jakoś przełamię i obejrzę na kompie (jeżeli film okaże się totalnym gniotem, to mogę w każdej chwili wyłączyć, dlatego nie pójdę na to do kina).
boze ...... ale wqrwiają mnei takie tematy :////
człowieku nie widziales jeszcze filmu i juz mówisz ze bedzie zwalony tylko dlatego ze gra w nim paris :||||\
wez sie zastanów co piszesz !!!
po 1 ona mało występuje w filmie i ku miłemu zaskoczeniu wszystkich ginie !!
po 2 wcale tak załosnie nie zagrała !!!
a po 3 nie stawiaj równania pomiędzy paris a deep'em !!!! bo to jest dobiero załosne i widac ze nieznasz sie na aktorswie. (wiec sie niezabieraj za takie tematy !)
wiec najpierw obejzyj a potem pisz ze jest do bani itp .......
PoZdrO