oceniacie ten film tak słabo, bo gra w nim Paris Hilton !!! Ludzie puknijcie się w łeb ;/
Jak najbardziej popieram. Sceny z Paris denne no ale naszczęście bardzo szybko umiera i film zaczyna robić się ciekawy!
Także popieram!
Paris gra, jak gra, ale przecież przez nią nie można przekreślać całego
filmu. Nawet nie gra głównej roli.
Film moim zdaniem bardzo dobry... Jeden z lepszy horrorów jakie widziałam.
A ja nie oglądałam filmu, a chcę i zamierzam. W ogóle nie wiem co ludzie macie o Paris xD równa baba ;D
To jeden z moich ulubionych filmów i oceniałam nie zważając na paris, dlatego dałam 10, przecież oprócz niej to w tym filmie grają fajni aktorzy
Oceniacie źle Paris bo po prostu jej zazdrościcie.
Może jest jaka jest, ale chyba każdy chciałby być dziedzicem ogromnej fortuny miliarda dolców :P tyle ode mnie.
A film świetny 10/10.
Tak, właśnie wiele ludzi ocenia ten film zaraz po tym, kiedy zobaczy, że w obsadzie jest Paris Hilton. Pomimo, że nie znoszę tej "gwiazdeczki" film bardzo, bardzo mi się podobał. Mam do niego ogromny sentyment. :)
Szczerze mówiąc nawet Freddy Kruger był dla mnie straszniejszy niż to.
I moja ocena nie ma nic wspólnego z Paris.
Na szczęście zrobiła co swoje i w miarę szybko zniknęła, za co jestem wdzięczna reżyserowi. Chociaż tyle.
Wręcz przeciwnie, za moment w którym Paris umiera dałam własnie 4/10, inaczej by było 3/10. Poza tym to strasznie nudny , straszni aktorzy i w ogóle nie straszny.