Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Film ten to wynik połączenia Twksańskiej Masakry i ZłegoZakrętu!!! Ci co widzieli przyznają mi racje że Dom Woskowych Ciał jest poprostu zajebisty!!! Widziałem go na domowym sprzęcie(który jest naprawde spoko) i powie że do kina tez pojadę!!!!!POLECAM WSZYSTKIM LUBIĄCYM DRESZCZYK!!!!

ocenił(a) film na 10
hardmen

zgodzie sie z Toba !!! ten film jest super:D:D:D:D:D:DPolecam:D

Pinky_Mozg

Coś ci się tytuł machnoł hehe bo Niebyło takiego filmu jak Zły Zakręt
Zapewne chodziło ci o Droge bez powrotu (Wrong Turn)

ocenił(a) film na 10
mich_zio_2

do mich@ziom nie machnoł mi sie tytuł!W Polskiej wersji to był "Zły zakręt" albo "Zły skręt" a nawet jak sobie przetłumaczysz tytuł oryginału na polski to wychodzi "Zły zakręt"albo jak kto woli"Zły skręt"! Pozdro600

ocenił(a) film na 10
hardmen

ach ajeszcze jedno! polscy tłumacze tłumaczątytuły filmów jak im się podoba!!!!A w wiekszości przypadków polski tytuł mija sie z oryginałem!!!i tak jest w przypadku "Złego zarkętu"!!Pozdro600

ocenił(a) film na 10
hardmen

ach ajeszcze jedno! polscy tłumacze tłumaczą tytuły filmów jak im się podoba!!!!A w wiekszości przypadków polski tytuł mija sie z oryginałem i to o bardzooooooooo dużooooo !!! i tak jest w przypadku "Złego zarkętu"!!!Pozdro600

ocenił(a) film na 10
hardmen

Do mich-zio@... weż ,np. House Of Wax- polski tytuł to "Dom Woskowych Ciał" a Powinien brzmieć następująco "Dom Z Wosku"-w oryginale!!!!!!! i tu masz kolejny przykład na to że polscy tłumacze są do Dupy!!!Pozdro600