tylko dlatego bo gra w nim Paris Hilton.
Oczywiscie jej gra jest po prostu beznadziejna,
ale pomijajac ja,
to film jest jednym z najlepszych horrorow jakie obejrzalam
dokładnie.
Paris może nie gra najlepiej, ale przecież ten film nie na niej polega. ^^
najlepszy horror wg mnie.
Jednym z powodów dla ktoryh ogladnalem ten film to zeby zobaczyc jak wykanczaja Paris...po jej beznadziejnych wczesniejszych "rolach" przynajmniej tak sobie zrekompensowalem stracony czas :)
Nie wiem, czy to przypadek, ale Paris została zamordowana w najbrutalniejszy sposób. Z tą świadomością bardzo dobrze oglądało mi się ten horror. Film nie był najgorszy, ale też nie najlepszy. Dostaje ode mnie 6/10.
najbrutajniejszy?
Nie sadze, bo przeciez nie cierpiala dlugo, nie tak jAk inni zawoskowani, ktorzy musieli zniesc duzo bolu, az do swojej smierci.
dobra trzeba przyznac ze raz mozna ogladnac. Ja jestem fanem mlodziezowych slasherow bo sa zawsze takie same...nawet aktorzy zbytnio sie od siebie nie roznia...ten film ogladnalem i smialem sie jak zobaczylem Paris w dresie ktora zabili w taki sposob :) Kino to przeciez nie tylko sprawy wazne i powazne ale tez rozrywka :)
najbrutalniej potraktowany był Wade (czy jak jemu tam, w każdym bądź razie ten którego zawoskowali żywcem) Okropność.. :D
Wiesz, jeden źle grający aktor może popsuć cały film... Stąd niska ocena wielu osób, każdy ma prawo kierować się jakimi chce kryteriami.
Ja do tego filmu mam wielki sentyment i bardzo go lubię. Oglądałam go już chyba z pięć razy i mogłabym jeszcze wiele. Pewnie wielu osobom przeszkadzała tam Paris Hilton i głównie po tym oceniali film i nie wiem czemu bo - jak już ktoś słusznie napisał - nie na niej się film opiera. Bardzo mi się podobał. Polecam.
W dodatku Paris Hilton nie zagrała tam najgorzej. Poza tym myślę, że gdyby była to jakakolwiek inna dziewczyna, nie umiejąca grać a nie Paris to nie ocenialibyście jej tak surowo. Więc...