Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

na 7 on napewno zasluguje , duzo gorsze filmy maja lepsze oceny np hotel zla ma 6,5 a zasluguje gora na 4,0 a ten film zasluguje na 7,0 , warto go obejrzec chodzby na piekna elishe cuthbert a poza tym fajny pomysl na thriller , moze nie jest jakis porywajacy ale do obejrzenia na wieczor gdzie nie ma nic w tv to sie nadaje

kicper25

Mnie się on baardzo podobał , dlatego daję mu 8/10 . Sama nawet nie wiem co mnie tutaj zachwyciło ... Ale film naprawdę jest świetny , pomimo Paris Hilton . ;)

ocenił(a) film na 1
iiiziii

Według mnie film kiepski i to bardzo, nudnawy. Zwykły szarak wśród horrorów, wysokobudżetowy film klasy C. Ale to moje zdanie ;) I wiem czym ten film Cię tak zachwycił, czym większość ludzi zachwycił, sceną w której paris hilton umiera, prawie biłem brawa, w końcu ktoś ją uciszył i zmył tapetę krwią ;]

ocenił(a) film na 7
kicper25

Film jest dobry, mnie rozbawił <3
Horroru w tym mało, ale jest akuratny do postraszenia wrażliwych dziewczyn, które boją się nutki grozy.

Za to gra Paris Hilton jest wyborna <33 Dawno się tak nie uśmiałam i nie byłam braw oglądając "perypetie" aktora w Horrorze.