Cały czas się zastanawiam czemu odmłodzili Genialnego żółwia i wiecie do czego doszedłem? Wydaje mi się że rozchodzi się tu o czas w sadze. Nie zapominajmy że dalsze filmy (jeśli nakręcą) będą odbywać się powiedzmy 5-10 lat później o sadze z Buu nie wspominam nawet. Jeśli będą chcieli genialnego żółwia przedstawić bardziej realnie to będą go chcieli postarzać w czasie. Kto wie czy w drugiej sadze (o ile taka powstanie) nie wyrośnie mu broda :) A odnośnie samego grania to według mnie może zagrać świetnie :)
P.S. Zapomniałem dodać ze na starość człowiek traci włosy itp :) Chyba nie muszę nic dodawać hehe.
Mogłoby tak być i myślę że jeśli po premierze filmu fani będą narzekać głównie na takie detale jak to czy kolo ma brodę i jest łysy albo czy ma włosy postawione na żel czy 'na słowo honoru' to w dwójce mogą to poprawić coby zadowolić tychże fanów zgrabnie tłumacząc to właśnie upływem czasu ;] Już w jednym temacie pisałem że uważam iż dwójka będzie się toczyć nie pięć lat po sadze Piccolo (jak to było w mandze/anime) tylko co 12-13 lat. Przez tyle lat Pustelnik mógłby wyłysieć i się trochę 'zapuścić' ;p
Chociaż ja początkowo myślałem że on taki młody bo może to ze scen z flashbacków z czasów kiedy Mutaito uwięził Piccolo, no ale późniejsze fory i teaser zburzyły tą teorię -_-;