Kto mi do cholery wytłumaczy dlaczego Żółwi Pustelnik czyli Boski Miszcz nie jest starym zbereźnym łysym staruchem z bródką? Jak można było tak przeinaczyć jedną z najbardziej wyrazistych postaci DB? Gdzie Kuririn? I co to za pomysł że jakaś boska moc spływa na Son Goku? Albo że Goku chodzi do szkoły? WTF? :|
kurde ale mi się napisało: "starym zbereźnym łysym staruchem" hehe - to pierwsze możecie wykreślić ;)
Jak widać przeinaczyć można bardzo prosto skoro twórcy tego filmu to zrobili. Z resztą tylko jego wygląd się różni, sposób ubierania się został zachowany więc o charakter też bym się nie martwił. Gdzie Krilan pytasz, całe szczęście bo już się bałem, że zapytasz gdzie Vegeta xD. Cóż nie wiem gdzie on jest, ale na pewno nie tam gdzie powinien być. Także żałuję, że go nie ma ale liczę na to, że jeszcze się kiedyś pojawi. Co do boskiej mocy to nic mi o tym nie wiadomo, musi to być jedna z wielu niepotwierdzonych bredni. Goku chodzi do szkoły, ale na litość boską ludzie ten wątek to zaledwie epizod nie mający nawet w gruncie rzeczy za wielkiego wpływu na fabułę. To takie uwspółcześnienie i połączenie Goku z Gohanem. Profanacji nie będzie, jedynie inne spojrzenie.
Myślałem że nikt nie będzie pisał w tym temacie bo to nie ma najmniejszego sensu.Już na forum było wszystko wyjaśnione.Zamiast zakładać kolejne beznadziejne tematy poczytajcie trochę.Wystarczy poczytać istniejące już tematy i tam się wypowiedzieć a nie zakładać kolejny o tym samym.