Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

...szczerze mowiac gorszego,głupszego,bardziej naiwnego i nudnego filmu nie widzialem..scenariusz zostal chyba napisany w 5 minut,na poczekalni u fryzjera,bo gorszych kluchów nie było jeszcze w kinie!! dialogi i sposob w jaki cala historia zostala potraktowana wołają o pomste do nieba...film jest przewidywalny do granic mozliwosci,zero jakiekolowiek napiecia!! nawet sceny Goku i Chi Chi ,zosstały pokazane jak spotkania 2 niepełnosprawnych umysłowo "zakochanych" ??!!?? .... brak mi słow na wyrazenie mojego żalu,jaki mam w związku ze zniszczeniem i znieksztalceniem tak genialnej seri jaką bez wątpienia jest seria Dragon Ball....ten film nie broni sie pod zadnym wzgledem,jest nudny,glupi , a nawet efekty specjlane sa niedopracowane i banalne.... sceny akcji rowniez bez rewelacji,scena finałowej walki pomiedzy Picolo i Goku to totalna porazka,za krotka i za prosta!!! na jedyny plus w tym filmie zasługuje postac Picollo,ktorego i tak jest mało w filmie,ale na ekranie wypada bez wątpienia najlepiej....

moja obiektywna opinia to .... 3/10 ... * 3 za to ze podobno film ten inspirowany jest mo0ja ulubioną serią animowaną jaka kielydkowliek powstała.. :P

jednym słowem DNO....

użytkownik usunięty
Funny_Man

Pytam się ja: dlaczego do kurwy nędzy ocena tego gniota wzrasta, CO? Wchodzę na "DB:E" i co widzę - "3,9", porażka kurwa. Ten film zasługuje tylko na jedną ocenę: 1/10