Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

DVD

ocenił(a) film na 8

Może ktoś ma jakieś informacje na temat wyjścia DVD filmu w Polsce? ... data premiery i takie tam? :)

ocenił(a) film na 5
Nettle

oficjalnej informacij chyba nie ma jeszcze jeśli chodzi o dvd ale obstawiam sierpień bo coś koło tego powinno się już ukazać... A co planujesz zakup Dragonballa na dvd???

ocenił(a) film na 6
_justin_

No, a czemu nie? Ja też kupię, jak najbardziej ;]

identyfikator1992

Jeśli będzie w wersji reżyserskiej to czemu nie..

ocenił(a) film na 7
SagaTM

Ja także kupię, liczę na ciekawe dodatki.

ocenił(a) film na 8
Doktor_Wong

Mam tylko taką nadzieje, że wyjdzie wersja reżyserska, która będzie dłuższa:) co do dodatków to penie coś ciekawego wrzucą.

ocenił(a) film na 2
kaneda1_2

Za 4-6 miesięcy pewnie będzie. Ale nie warto wydawać 4 dychy jak nie więcej. Raczej wersja reżyserska filmu nie naprawi...

ocenił(a) film na 7
ziolo

Zawsze można zaczekać, aż przecenią.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Lol.Wydanie 15-25zl na bilet do kina na to gowno to dla mnie co najmniej dziwne a wy chcecie jeszcze kupic plyte dvd z tym dziadostwem?Nie wiem co mam powiedziec.I tobie Wong nie jest szkoda hajsu na to?Kup sobie lepiej litra wodki przynajmniej bedziesz mial z tego jakis ubaw xD

ocenił(a) film na 8
UBEKakaPOLICJA

"(...)Nie wiem co mam powiedziec"
o... o... o... dobrze, najlepiej nic nie mów ;)

ocenił(a) film na 1
Nettle

Kazdy masochista powinien miec ten film w swojej kolekcji.DB:E gwarantuje niezapomniane wrazenia.

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Jeśli chcesz wiedzieć nie piję alkoholu. A co do DVD to liczę na wersję reżyserską albo chociaż ciekawe dodatki.