Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Bardzo bym prosil żebyście usunęli oceny innych użytkowników gdyż uważam ze ocenainie filmu przed premierą w polsce jest idiotyzmem. Prosilbym żebyście głosowanie na filmy golnie takiego rodzaju czyli adaptacje uruchamiali w dzień premiery w polsce. Bardzo prosze.

ocenił(a) film na 8
RiDeR882

Podpisuje się pod twoją prośbą, tym bardziej, ze nasza wersja będzie się różnić od azjatyckiej. Tym bardziej, że teraz oceniane są wersje pirackie na co FilmWeb nie powinien pozwalać:P

ocenił(a) film na 2
RiDeR882

A nie wpadłeś na to geniuszu że polak - użytkownik filmwebu może mieszkać w innym kraju np. w Japonii? Albo pojechać specjalnie na premierę do innego kraju?

ocenił(a) film na 8
HuntMocy

Dobre pojechać na premierę do innego kraju, kurcze szkoda, że sam na to nie wpadłem, po co ja głupi czekam tyle na premiere w Polsce skoro można jechać do Japonii na film:P co do polaków mieszkających np. w Chinach to niech oni sobie oceniają na Azjatyckich stronach swoją wersje filmu, a my ponieważ mieszkamy w Polsce ocenimy wersje która wejdzie do naszych kin:D
Druga sprawa to taka, że na forum wszyscy co się udzielają przyznają, że widzieli film w wersji cam:P

ocenił(a) film na 2
HuntMocy

rozum to słaba strona użytkowników piszących w topic-ach Db O.o ech...

ocenił(a) film na 1
Victor_Delacroix

To co ze bedzie inna wersja ?Ten sam tytul wiec ocenic moge ;] Sa wersje rezyserskie filmow i je inaczej sie ocenia od wersji kinowych ??

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Również zgadzam się z założycielem tematu. To co prawda nie zmieni nic w kwestii użytkowników takich jak Fettor, którzy nie mają zamiaru w ogóle tego oglądać, jednak do oceniania (1/10) są bardzo chętni, ale może pomoże nawrócić tych trzeźwiej myślących. Ale jakoś wątpię, żeby ktoś nas posłuchał.

ocenił(a) film na 5
RiDeR882

mogę się pod tym podpisać powinniśmy oceniać po polskiej premierze filmu.

ocenił(a) film na 3
kefirhero

ja już o tym też pisałem i podpisuje się pod autorem temat, nie powinno oceniac się filmów prze premierą, a jeśli, ktos mieszka w japoni to niech se udziela ocen na stronach japońskich,

ocenił(a) film na 1
michal9o90

To po co sam dales DB:E 10/10 ?? PIeprzysz tu zeby nie oceniac a sam wyskakujesz z takimi notami ?? Buhuahuahuahuha;]

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Wiecie co, generalnie walić to, bo opcja oceny już jest i tego raczej nikt nie zmieni. Ja bym prosił o zaprzestanie bezsensownego zaniżania oceny co jest coraz bardziej widoczne. Film długo był powyżej 9, jakiś czas powyżej 8, a nagle nieco ponad 6. Nie no ludzie dalibyście spokój bo naprawdę spadnie do 2, a to zdecydowanie nie jest ocena dla tego filmu.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Zdecydowanie film ten nie zasluguje na 10.6 to i tak wysoka ocena.Gdyby nie kilku fanatykow film ten nie mial by oceny powyzej 8 i taka jest prawda.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

UBEKakaPOLICJA napisales ze ja jestem fanbojem LORDI...I co?? Nie wiem co ma Lordi do Dragonballa ale mnie chodzi o to że oglądając DBE w wersji CAM nie czuje sie tego klimatu kina, nie ma tych efektów dzwiekowych i efekty specialne nie wgniatają w fotel. Ja nie przychodze sie kłócic, tylko chce wiedziec czemu ci ktorzy filmu nie widzieli oceniają go 1/10. Zaniżają tylko ocene filmu, a uwazam ze nawet jezeli nie bedzie taki dobry to i tak jego ocena powinna byc 7. Przecież to nie bedzie film na poziomie "Batman i Robin". Hulka rok temu tez ludzie ocenili od kopa słabo a potem jego ocena wzrosła z 5 do 7 i git. Dla mnie ocenianie filmów przed premierą albo ogladanie go w złej jakości to jest jak ocenianie książki po okładce albo jednej piosenki nie wysłuchawszy albumu. Ja tam wole sobie poczekać na premiere, a nie oceniac filmu przed zobaczeniem go w kinie.

ocenił(a) film na 1
RiDeR882

Obejrzalem CAMa bo ciagle slyszalem ze jest slaby i chcialem sie przekonac.Poki co nie wystawilem oceny na FW i nie mam zamiaru tego robic dopoki nie obejrze filmu w dobrej wersji.Jednak po obejrzeniu wersji CAM moja ocena to 4/10.Tez nie rozumiem specjalnego zanizania oceny filmu ale nie rozumiem ludzi dajacych 10/10 takze po obejrzeniu CAMa.Jak juz mamy krytykowac ludzi wystawiajacych oceny na FW to czemu tylko tych co dali 1/10 ?
A tego fanboja uzylem zaczepnie ;]