Bardzo bym prosil żebyście usunęli oceny innych użytkowników gdyż uważam ze ocenainie filmu przed premierą w polsce jest idiotyzmem. Prosilbym żebyście głosowanie na filmy golnie takiego rodzaju czyli adaptacje uruchamiali w dzień premiery w polsce. Bardzo prosze.
Podpisuje się pod twoją prośbą, tym bardziej, ze nasza wersja będzie się różnić od azjatyckiej. Tym bardziej, że teraz oceniane są wersje pirackie na co FilmWeb nie powinien pozwalać:P
A nie wpadłeś na to geniuszu że polak - użytkownik filmwebu może mieszkać w innym kraju np. w Japonii? Albo pojechać specjalnie na premierę do innego kraju?
Dobre pojechać na premierę do innego kraju, kurcze szkoda, że sam na to nie wpadłem, po co ja głupi czekam tyle na premiere w Polsce skoro można jechać do Japonii na film:P co do polaków mieszkających np. w Chinach to niech oni sobie oceniają na Azjatyckich stronach swoją wersje filmu, a my ponieważ mieszkamy w Polsce ocenimy wersje która wejdzie do naszych kin:D
Druga sprawa to taka, że na forum wszyscy co się udzielają przyznają, że widzieli film w wersji cam:P
To co ze bedzie inna wersja ?Ten sam tytul wiec ocenic moge ;] Sa wersje rezyserskie filmow i je inaczej sie ocenia od wersji kinowych ??
Również zgadzam się z założycielem tematu. To co prawda nie zmieni nic w kwestii użytkowników takich jak Fettor, którzy nie mają zamiaru w ogóle tego oglądać, jednak do oceniania (1/10) są bardzo chętni, ale może pomoże nawrócić tych trzeźwiej myślących. Ale jakoś wątpię, żeby ktoś nas posłuchał.
ja już o tym też pisałem i podpisuje się pod autorem temat, nie powinno oceniac się filmów prze premierą, a jeśli, ktos mieszka w japoni to niech se udziela ocen na stronach japońskich,
To po co sam dales DB:E 10/10 ?? PIeprzysz tu zeby nie oceniac a sam wyskakujesz z takimi notami ?? Buhuahuahuahuha;]
Wiecie co, generalnie walić to, bo opcja oceny już jest i tego raczej nikt nie zmieni. Ja bym prosił o zaprzestanie bezsensownego zaniżania oceny co jest coraz bardziej widoczne. Film długo był powyżej 9, jakiś czas powyżej 8, a nagle nieco ponad 6. Nie no ludzie dalibyście spokój bo naprawdę spadnie do 2, a to zdecydowanie nie jest ocena dla tego filmu.
Zdecydowanie film ten nie zasluguje na 10.6 to i tak wysoka ocena.Gdyby nie kilku fanatykow film ten nie mial by oceny powyzej 8 i taka jest prawda.
UBEKakaPOLICJA napisales ze ja jestem fanbojem LORDI...I co?? Nie wiem co ma Lordi do Dragonballa ale mnie chodzi o to że oglądając DBE w wersji CAM nie czuje sie tego klimatu kina, nie ma tych efektów dzwiekowych i efekty specialne nie wgniatają w fotel. Ja nie przychodze sie kłócic, tylko chce wiedziec czemu ci ktorzy filmu nie widzieli oceniają go 1/10. Zaniżają tylko ocene filmu, a uwazam ze nawet jezeli nie bedzie taki dobry to i tak jego ocena powinna byc 7. Przecież to nie bedzie film na poziomie "Batman i Robin". Hulka rok temu tez ludzie ocenili od kopa słabo a potem jego ocena wzrosła z 5 do 7 i git. Dla mnie ocenianie filmów przed premierą albo ogladanie go w złej jakości to jest jak ocenianie książki po okładce albo jednej piosenki nie wysłuchawszy albumu. Ja tam wole sobie poczekać na premiere, a nie oceniac filmu przed zobaczeniem go w kinie.
Obejrzalem CAMa bo ciagle slyszalem ze jest slaby i chcialem sie przekonac.Poki co nie wystawilem oceny na FW i nie mam zamiaru tego robic dopoki nie obejrze filmu w dobrej wersji.Jednak po obejrzeniu wersji CAM moja ocena to 4/10.Tez nie rozumiem specjalnego zanizania oceny filmu ale nie rozumiem ludzi dajacych 10/10 takze po obejrzeniu CAMa.Jak juz mamy krytykowac ludzi wystawiajacych oceny na FW to czemu tylko tych co dali 1/10 ?
A tego fanboja uzylem zaczepnie ;]