Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Jak w temacie - już po zwiastunie, zdjęciach itd. widać przeciętność tego filmu. Do tego akcja dzieje się zapewne w słodkiej Ameryce XXI wieku. Poza tym ten Chatwin jako Goku - masakra.
Nie oceniam, bo nie oglądałem, ale wiem, że będzie klapa.

ojejQQ

Tu nie chodzi o coś ambitnego. Pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze. Ludzie pójdą do kina, aby przekonać się jak to wygląda. Sam pójdę na to z ciekawości. A gorsze niż "Bibliotekarz" czy "Czas zemsty" raczej nie będzie.

ocenił(a) film na 4
ojejQQ

Klapą do końca samą w sobie nie jest, tyle że jak ktoś nazywa swój film "Dragonball" musi się liczyć że pójdą na niego do kina w pierwszej kolejności zagorzali fani oryginalnego anime. I to co zobaczą może im delikatnie nie przypaść do gustu ;P
Powiem tak cechy wspólne tego filmu z bajkowym pierwowzorem można policzyć ja palcach jednaj ręki:D A SZKODA:(
Film da się obejrzeć bez większego problemu ale dobrze nie jest.

ocenił(a) film na 7
Peo20

"Czasu zemsty" nie widziałem, ale w kwestii "Bibliotekarza" to nie wiem czego się czepiać.

Doktor_Wong

Wiesz... mi film nie przypadł do gustu. O ile lubię "Skarb Narodów", a na "Indiana Jones: ..." zaczynam się irytować, to ten film uważam za beznadziejny. Najbardziej mnie dobiły te chmurki/aury czy co to było. Tylko weź pod uwagę, że to tylko moja opinia. Każdy lubi co innego, a o gustach się nie dyskutuje (co innego o samych filmach).