Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Ogólnie film mi zleciał szybko( ok 30 minut, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale kij z tym). Muzyka na końcu do dupy, gra aktorów do niczego , kamehame w wydaniu chaltina - ujme to tak''żal, pierda,totalny huj''. No ale, że ozaru ma wielkość 3 metrowego koszykarza, to mnie najbardziej rozjeb ało. Najbardziej budząca strach forma Saiyanów została zmniejszona kilkakrotnie!!!WTF??
Powinni zrobić produkcje komputerową, coś jak final fantasy 7 advent children!!! To by dało o wiele większy wachlarz możliwości, ujęcia najważniejszych szczegółów!!! To mógłby być hicior!!! A nie q rwa żenada. Ten film to zupełnie inna historia.

SirDarthlord

Gdybyś zobaczył jak pierwotnie mial wyglądać Oozaru to byś się uśmiał. Gdyby nie pojazd od fanów to zamiast tej przkrotkiej małpy prawdopodobnie byśmy mieli szarego orka z Wladcy Pierścieni.

ocenił(a) film na 3
howlet

a może masz jakiś link z obrazkiem tego orka??Chciałbym zobaczyć!

ocenił(a) film na 1
SirDarthlord

coś strasznego, nawet nie wiem jak mam ten film opisać. Gdybym chciał to wyrazić głosem, to bym sobie gardło zdarł albo język odgryzł z wściekłości. Całe pieprzone USA, czego by nie wzięli w swoje łapy, wszystko rozjebią.

SirDarthlord

Najlepsza w tym filmie była muzyka na koniec. Ayumi Hamasaki rządzi :)

ocenił(a) film na 3
alicial

Właśnie najbardziej spierdolona!!!. Powinna być remixem muzy dbz(coś w nowszym wydaniu), dodatkowo gdzie jest motyw z ogonem saiyanów wtf??
No i gdzie jest qrwa Wielki turniej ??? Właśnie głownie dla niego songo trenował! Żal Ścisneli historie i zrobili z niej wielką srake!!! pozdro

ocenił(a) film na 5
SirDarthlord

Azjata to zrobił, więc co wy znowu chcecie od Amerkanów?

ocenił(a) film na 3
dannythedog

Azjata pewnie po szkole filmowej w Hollywood, także USA gość, zresztą może chciał to nakręcić inaczej, ale wytwórnia mu nie pozwoliła !!!
Tak czy siak film żal!!! Lepiej niech dadzą pieniądze na db af to był by lepszy pomysł i zwróciło by się z 100 razy !!!

ocenił(a) film na 1
SirDarthlord

DB AF, chyba nigdy nie ukaże się, wymysł fanów i tylko wymysł. Ale za to pokazał się nowy odcinek DB po dwunastu latach: Dragon Ball: Yo! Son Goku And His Friends Return!! - mam nadzieję że nie tylko pojedynczy odcinek ale początek kolejnej sagi.

ocenił(a) film na 1
rool72

w tym roku wyszło: Dragon Ball Kai (odświeżone DBZ --> tak dla niewtajemniczonych) ... więc może to przymiarka przed nową serią (choć nie koniecznie oznaczoną jako AF) ;)

Osobiście jednak kręcenie kolejnej serii uważam za bezsensowne, zwłaszcza po tym co sobą reprezenotwało GT (swoją drogą to Songo pod koniec GT pownien być tak silny, że jednym pierdnięciem mógłby całą galaktykę wysadzić... a tak się hehe nie działo, potężne fale, a planeta cała ... no dobra może "prawie" cała ;) )

Pzdr

ocenił(a) film na 1
Wad3r

film do banii, strasznie **ujowy, totalna porażka