Wyjdzie z tego straszny shit : http://zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=1416 :(
http://www.youtube.com/watch?v=LzHkaO-CjzE szkoda to jednak bedzie szit cos bvodobnego xD ale moze zrobia komedie z duzym poczuciem chumoru heh
wiecie, nie ma sie co martwic, to jest poprostu japonska wersja dragonballa... pozniej zekranizują amerykańską i wszyscy będą szczęsliwi ;D
cięęęęężko.....
Ludziska więcej wiary!! Przecież nie ma jeszcze żadnych oficjalnych zdjęć, a tym bardziej trailera. DSLMarvel Behnke napisał w innym poście, że film ma być robiony podobnie jak Beowulf, więc może jednak jakoś to będzie wyglądało.
Jak dla mnie te zamazane zdjęcia co niby walki mają przedstawiac to sa z tego starego japonskiego shitu< co nawet nie umiem tego nazwy napisać
Też tak uwazam inaczej nie były by zamazane to może byc co kolwiek bo nie widać aktorów, po zdjeciach scenografii z normalnego filmu z aktorami i rezyerem widać że to zupełnie inny rozmach... co wy 30 osob na planie w wysokobudżetowce i jedna kamera? :P No litości, nie nabierajcie sie na coś takiego. :P
ee panowowie panowie to napewno nie bedzie tak wygladac dajcie spokoj to jakies jaja sa albo stary db zobaczycie ze zrobia z tego cos fajnego a jak nie no to ich kurde zabije :] pozdrawiam
przeciez to jasne że te foty są z jakiegos innego gniota... btw dziwne by bylo gdyby zdjecia z planu prezentowaly sie lepiej od tych które zobaczymy na filmie :)
Goku powinien zagrać jakiś twardziel z mięśniami (zresztą jak oni to pokażą w tym filmie? Dorobią mu wszystko komputerowo?) a nie taki aktorzyna:
http://zakazanaplaneta.pl/images/news/news_dbz14.jpg
;p
Są szanse, że jeszcze zmienią obsadę?!
Zresztą obsada powinna być taka:
http://www.youtube.com/watch?v=nms2_BNeiMM
Kto się z tym nie zgodzi?! :)
budzet 100 mil to jest budzet filmu to troche zamało na zmiane obsady zreszta zrobia 2 cz dragon bala lebsza wersje poza tym niema jeszcze nic o tym filmie
Według mnie rozmowy na temat obsady nie mają sensu, ponieważ jest już ustalona i jej nie zmienią. Oczywiście czekam z niecierpliwością na jakieś pierwsze zdjęcie z filmu na którym się prezentuje nasz główny bohater (ciekawe jak będzie wyglądał, bo jak na razie to na zbyt umięśnionego to nie wygląda). Ciekawe czy właśnie komputerowo będą go ulepszać ;)
nooo goku powinien zagrać jakis dopakowany typ,w koncu to kawał skurwy..., w sadze przed atakiem androidów (jak razem z piccolo robili prawko) wyglądał na conajmniej 110-120 kg a nie tak jak pisze na stronkach o tematyce db (80kg) smiechu warte.. sam tyle warze a wyglądam jak 1/2 goku przy tym samym wzroście.. ;)
Ale akcja ma się dziać podobno za Piccolo Junior tak więc wtedy Goku aż tak bardzo nie był wtedy napakowany. I jak by nie patrzyć mięśnie nie odgrywają takiej roli - wystarczy przypomnieć sobie Vegetę w czasie Freeze Sagi (takie chucherko)
Moim zdaniem to wszystko może się jeszcze zmienić w obsadie.Wogule to ten film może wcale nie powstać. Ja widzaiłbym w roli Son Goku Jackie Chana ,a reszta mnie nie obchodzi.
Nie rozumiem czemu tak dużo osób w roli Goku widziała by Jackie Chana?? Przecież z tego co się orientuje to Jackie jest niski, a Songo taki niski znowu nie był
i zreszta to juz nie czasy Jackiego Chana, on juz jest do tej roli niestety za stary
Dokładnie, nie wiem czemu większość osób ubzdurało sobie, że Songo musi być skośnooki. Jak dla mnie to Justin Chatwin pasuje do tej roli.
jackie chan = goku 90 lat później... bo jak wiadomo saiyanie starzeją sie wolniej.. ;) a tak na serio to nie mam pojęcia jak mozna porównać jackiego do goku... gdzie wy macie oczy? skromnie mówiąc sam jestem bardziej podobny :D
Po pierwsze Jackie Chan umie Kung fu. Po drugie jakby mu zrobile włosy takie jak ma Son Goku to wzrost byłbył w sam raz. A po trzecie byłoby mniej scen "sztucznych" ponieważ on bez problemu robi salto w obie strony i dużo więcej. Po czwarte jest moim ulubionym aktorem.
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/931691db5d4ad61d.html[/url]
odmłodziłoby się go na twarzy i bybył w sam raz.
Że umie kungfu to o niczym nie świadczy ponieważ w filmach w których jest dużo walk aktorzy są przygotowywani ćwicząc codziennie po kilka godzin by można było nakręcić sceny. Keanu Reeves też nie znał kung fu a walki w Matrixsie są świetne (gdy po raz pierwszy zobaczyłem w kinie finałową walkę w 3 części to od razu skojarzyło mi się z Dragon Ballem).
to że lubisz jackiego nie znaczy że nadaje sie do roli goku...ogolnie ryba mnie to..
co z tego ze potrafi kung fu? wiele aktorów zna ciekawsze sztuki walki i są w tym lepsi.. i tak jak powiedzial koles wyzej dzisiaj nie trzeba byc expertem w tej dziedzinie, wystarczy podstawowe przygotowanie a efekty specjalne zrobią swoje... ahahaha salto w tył i przód... dobre :D tu mnie rozbawileś :D chyba tego nie skomentuje.. no prosze cie.., mysle ze goku w filmie bedzie nawalał 400 salt w tyl za jednym razem ale oo tam, hmmm ciekawe jak to zrobią , przeciez nikt tyle salt nie jest w stanie hulnąć... ;)
co do wzrostu to jakos nie wyobrażam sobie goku z krótkimi rączkami i nóżkami, goku ma w sobie cos z wesołka ale potrafi tez być smiertelnie poważny czego nie można powiedziec o jackim... sama jego postura mnie rozśmiesza, oczywiscie w pozytywny sposób no ale nie o to chodzi w tym filmie..
jeszcze co do tych martial arts.. goku ze tak powiem nie mial określonego stylu, trenowal wszystko co dawało wyzwanie przed sobą samym.. no i jak mozna obczaic w anime są to zazwyczaj ciosy proste i troche okrężnych, reszta to fale uderzeniowe... i ogromny power w łapie...
efekty efekty i jeszcze raz efekty, to o to chodzi w tym filmie jesli ma nie okazac sie klapą... a zeeby tak było budżet filmu musiał by sie wahać między 200 a 300 ml-enów zielonej kapuchy...
elo..
Dokładnie, zgadzam się... z tego co słyszałem to budżet wynosi "tylko" 100 mln, ale Transformers kosztowali 150 i wyglądają zaj....cie więc chyba nie ma się o co martwić chociaż zobaczymy to na pierwszym zwiastunie dopiero