Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Wyjdzie z tego straszny shit : http://zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=1416 :(

Adamo

hehe w stylu Power Rangers.

Adamo

o oooo OWEND Xd jaka siara zall naprawde to sa zdjecia z dragon ball ?
bo noemoze byc

Adamo

http://www.youtube.com/watch?v=K8frPH3WJV0&feature=related pewnie wyjdzie bardziej komputerowo

Nowy_7

brak słów....... to naprawde będzie dno...

MarchGirl

http://www.youtube.com/watch?v=LzHkaO-CjzE szkoda to jednak bedzie szit cos bvodobnego xD ale moze zrobia komedie z duzym poczuciem chumoru heh

użytkownik usunięty
Nowy_7

wiecie, nie ma sie co martwic, to jest poprostu japonska wersja dragonballa... pozniej zekranizują amerykańską i wszyscy będą szczęsliwi ;D

cięęęęężko.....

ocenił(a) film na 1

"produkcja: USA " to jest chyba amerykanska :P

ocenił(a) film na 4
Adamo

Ludziska więcej wiary!! Przecież nie ma jeszcze żadnych oficjalnych zdjęć, a tym bardziej trailera. DSLMarvel Behnke napisał w innym poście, że film ma być robiony podobnie jak Beowulf, więc może jednak jakoś to będzie wyglądało.

mrSmith

Oj niewiem niewiem, ciężko sobie wyobrazić , że to będzie dobry film...

Adamo

Jak dla mnie te zamazane zdjęcia co niby walki mają przedstawiac to sa z tego starego japonskiego shitu< co nawet nie umiem tego nazwy napisać

Odrzutowiec

Też tak uwazam inaczej nie były by zamazane to może byc co kolwiek bo nie widać aktorów, po zdjeciach scenografii z normalnego filmu z aktorami i rezyerem widać że to zupełnie inny rozmach... co wy 30 osob na planie w wysokobudżetowce i jedna kamera? :P No litości, nie nabierajcie sie na coś takiego. :P

BMF

Równie brze mogą to być też zdjęcia probne, a kostimy zrobili jakeis chujowe zeby w ogóle były. :P

ocenił(a) film na 1
Adamo

ee panowowie panowie to napewno nie bedzie tak wygladac dajcie spokoj to jakies jaja sa albo stary db zobaczycie ze zrobia z tego cos fajnego a jak nie no to ich kurde zabije :] pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Adamo

heh od nerwo to az mi sie litery niektore przestawily:P

użytkownik usunięty
masacre

przeciez to jasne że te foty są z jakiegos innego gniota... btw dziwne by bylo gdyby zdjecia z planu prezentowaly sie lepiej od tych które zobaczymy na filmie :)

ocenił(a) film na 5

Goku powinien zagrać jakiś twardziel z mięśniami (zresztą jak oni to pokażą w tym filmie? Dorobią mu wszystko komputerowo?) a nie taki aktorzyna:
http://zakazanaplaneta.pl/images/news/news_dbz14.jpg

;p

Są szanse, że jeszcze zmienią obsadę?!

ocenił(a) film na 5
freepick

Zresztą obsada powinna być taka:
http://www.youtube.com/watch?v=nms2_BNeiMM

Kto się z tym nie zgodzi?! :)

freepick

budzet 100 mil to jest budzet filmu to troche zamało na zmiane obsady zreszta zrobia 2 cz dragon bala lebsza wersje poza tym niema jeszcze nic o tym filmie

Nowy_7

taka opsada były by naprawde całkiem nie zła niestety absolutnie nierealna...

ocenił(a) film na 4
freepick

Według mnie rozmowy na temat obsady nie mają sensu, ponieważ jest już ustalona i jej nie zmienią. Oczywiście czekam z niecierpliwością na jakieś pierwsze zdjęcie z filmu na którym się prezentuje nasz główny bohater (ciekawe jak będzie wyglądał, bo jak na razie to na zbyt umięśnionego to nie wygląda). Ciekawe czy właśnie komputerowo będą go ulepszać ;)

ocenił(a) film na 5
mrSmith

Myślę, że tu nawet cud nie pomoże jemu. :/

użytkownik usunięty
freepick

nooo goku powinien zagrać jakis dopakowany typ,w koncu to kawał skurwy..., w sadze przed atakiem androidów (jak razem z piccolo robili prawko) wyglądał na conajmniej 110-120 kg a nie tak jak pisze na stronkach o tematyce db (80kg) smiechu warte.. sam tyle warze a wyglądam jak 1/2 goku przy tym samym wzroście.. ;)

ocenił(a) film na 4

Ale akcja ma się dziać podobno za Piccolo Junior tak więc wtedy Goku aż tak bardzo nie był wtedy napakowany. I jak by nie patrzyć mięśnie nie odgrywają takiej roli - wystarczy przypomnieć sobie Vegetę w czasie Freeze Sagi (takie chucherko)

mrSmith

Moim zdaniem to wszystko może się jeszcze zmienić w obsadie.Wogule to ten film może wcale nie powstać. Ja widzaiłbym w roli Son Goku Jackie Chana ,a reszta mnie nie obchodzi.

ocenił(a) film na 4
pawel112_1993

Nie rozumiem czemu tak dużo osób w roli Goku widziała by Jackie Chana?? Przecież z tego co się orientuje to Jackie jest niski, a Songo taki niski znowu nie był

ocenił(a) film na 1
mrSmith

i zreszta to juz nie czasy Jackiego Chana, on juz jest do tej roli niestety za stary

ocenił(a) film na 4
Adamo

Dokładnie, nie wiem czemu większość osób ubzdurało sobie, że Songo musi być skośnooki. Jak dla mnie to Justin Chatwin pasuje do tej roli.

użytkownik usunięty
mrSmith

jackie chan = goku 90 lat później... bo jak wiadomo saiyanie starzeją sie wolniej.. ;) a tak na serio to nie mam pojęcia jak mozna porównać jackiego do goku... gdzie wy macie oczy? skromnie mówiąc sam jestem bardziej podobny :D

Po pierwsze Jackie Chan umie Kung fu. Po drugie jakby mu zrobile włosy takie jak ma Son Goku to wzrost byłbył w sam raz. A po trzecie byłoby mniej scen "sztucznych" ponieważ on bez problemu robi salto w obie strony i dużo więcej. Po czwarte jest moim ulubionym aktorem.

pawel112_1993

[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/931691db5d4ad61d.html[/url]
odmłodziłoby się go na twarzy i bybył w sam raz.

ocenił(a) film na 4
pawel112_1993

Że umie kungfu to o niczym nie świadczy ponieważ w filmach w których jest dużo walk aktorzy są przygotowywani ćwicząc codziennie po kilka godzin by można było nakręcić sceny. Keanu Reeves też nie znał kung fu a walki w Matrixsie są świetne (gdy po raz pierwszy zobaczyłem w kinie finałową walkę w 3 części to od razu skojarzyło mi się z Dragon Ballem).

użytkownik usunięty
mrSmith

to że lubisz jackiego nie znaczy że nadaje sie do roli goku...ogolnie ryba mnie to..
co z tego ze potrafi kung fu? wiele aktorów zna ciekawsze sztuki walki i są w tym lepsi.. i tak jak powiedzial koles wyzej dzisiaj nie trzeba byc expertem w tej dziedzinie, wystarczy podstawowe przygotowanie a efekty specjalne zrobią swoje... ahahaha salto w tył i przód... dobre :D tu mnie rozbawileś :D chyba tego nie skomentuje.. no prosze cie.., mysle ze goku w filmie bedzie nawalał 400 salt w tyl za jednym razem ale oo tam, hmmm ciekawe jak to zrobią , przeciez nikt tyle salt nie jest w stanie hulnąć... ;)
co do wzrostu to jakos nie wyobrażam sobie goku z krótkimi rączkami i nóżkami, goku ma w sobie cos z wesołka ale potrafi tez być smiertelnie poważny czego nie można powiedziec o jackim... sama jego postura mnie rozśmiesza, oczywiscie w pozytywny sposób no ale nie o to chodzi w tym filmie..
jeszcze co do tych martial arts.. goku ze tak powiem nie mial określonego stylu, trenowal wszystko co dawało wyzwanie przed sobą samym.. no i jak mozna obczaic w anime są to zazwyczaj ciosy proste i troche okrężnych, reszta to fale uderzeniowe... i ogromny power w łapie...
efekty efekty i jeszcze raz efekty, to o to chodzi w tym filmie jesli ma nie okazac sie klapą... a zeeby tak było budżet filmu musiał by sie wahać między 200 a 300 ml-enów zielonej kapuchy...

elo..

ocenił(a) film na 4

Dokładnie, zgadzam się... z tego co słyszałem to budżet wynosi "tylko" 100 mln, ale Transformers kosztowali 150 i wyglądają zaj....cie więc chyba nie ma się o co martwić chociaż zobaczymy to na pierwszym zwiastunie dopiero

ocenił(a) film na 5
mrSmith

Kiedy ten zwiastun może się pojawić?!

ocenił(a) film na 4
freepick

Pewnie nie za szybko bo nawet nie ma jeszcze jakichkolwiek zdjęć...