Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

UBEKakaPOLICJA
Eneru
wozny_grozny
dickterminated

tworzą grupę cweli, a sami mówią o innych, że tamci to pedały...
sami pokazujecie swoje zdjęcia towarzysko- seksualne a mówicie że to normalni ludzie...

ocenił(a) film na 1
publicenemy9

"UBEKakaPOLICJA
Eneru
wozny_grozny
dickterminated

tworzą grupę cweli, a sami mówią o innych, że tamci to pedały..."

Widze ze zazdroscisz naszej przyjazni na forum.

"sami pokazujecie swoje zdjęcia towarzysko- seksualne a mówicie że to normalni ludzie..."

Moglby ktos uzyc translatora i przetlumaczyc to na jezyk polski albo angielski?

Dobra a teraz niech sie przyzna pajac ktory zalozyl to multikonto. Saga,Gohan czy ktos inny? Ktos z was nie wytrzymal i musial zalozyc nowe konto. Jestescie zalosni. A teraz odejdz w nieslawie bo do Lozy szydercow nigdy sie nie dostaniesz.

ocenił(a) film na 5
UBEKakaPOLICJA

Mylisz się chłopaczku Ja nie należę do tamtych ludzi, aczkolwiek uważam,że nie powinny takie rzeczy dziać sie na tym forum, przecież to jest żałosne...

PS. Nie macie co robić więc przesiadujecie na tym forum non-stop wyzywając innych...

ocenił(a) film na 1
publicenemy9

"PS. Nie macie co robić więc przesiadujecie na tym forum non-stop wyzywając innych..."

Dobra Saga skoncz z ta marna prowokacja. Doskonale wiemy ze to ty. Miej choc troche odwagi i odpisz z prawdziwego konta.

ocenił(a) film na 5
UBEKakaPOLICJA

Ty uważasz że ja Saga jestem?? nie nie ja jestem Lipton Tea...

ocenił(a) film na 7
publicenemy9

Kurde, ale riposta. Weź człowieku się chociaż wypowiedz w sprawie filmu bo jak narazie to jesteś odpowiednikiem użytkownika dickterminated tyle, że po drugiej stronie barykady.

ocenił(a) film na 2
Doktor_Wong

Po 1. ja nie dałem żadnej gejowskiej fotki, także twoje oskarżenia drogi imbecylu są bezprzedmiotowe.
Po 2. dickterminated jest dla mnie nikim, nie uznaję go za takiego samego chamskiego prowokatora jak Woznego i Ubeka :P.
Po 3. Nie przesiaduje na tym forum nonstop, lolz. A to, że nolifeuję przy W3 na necie i innych forach, to już smutna prawda.

ocenił(a) film na 1
Eneru

do publikenemy 111:

ale mnie rozwaliles tym postem. nic nie wnosisz do tego forum, żadnej wartosci wiec przepadnij. Jesli podszywasz sie pod debili (czyt. pseudoobroncy gniota saga i gohan111 to ja juz ci dziekuje i podejmijcie walke pseudofani toryiamy!!! Ten film zgwalcil dragonballa jesli wy na to zezwalacie to jestescie gorzej niz poje4232ni...amen!!)

wong - recydywisto i wielki fanie moich fekalii na tym forum, cos dla ciebie:

http://www.worldwidewong.com/new-wong-index3.jpg

:P

do eneru:

no jak to nikim, no kurwa stary jak tam mozesz pisac...foh i huj...
ave!

ocenił(a) film na 1
dickterminated

hę ? a gdzie sie podzial publicostam ? chooopie odezwij sie :P musimy podyskutowac :D :D

ocenił(a) film na 6
publicenemy9

same pojeby na tym forum, wchodzę tu od czasu do czasu i sprawdzam... może jakieś nowe info o dvd, może jakaś oficjalna wypowiedź foxa, jakieś info na temat drugiej części. NIE. za każdym razem widzę ten sam syf i 5 chłoptasiów piszących bezskładne bzdury, nudne riposty, wklejających spedalone foty. Ludzie kogo to śmieszy? Fakt gohan sfrajerzył się jak skamlał o linki do filmu wciskając nam że już go widział. fakt dał 10 ojcu chrzestnemu, czyż nie miał takiego prawa? tak samo jak wy dajecie 1 db bo to profanacja nie oceniając fabuły, efektów wizualnych... tak samo on mógł wystawić taką ocenę. pamiętaj eneru ubek i ten chujterminated, że każdy ma prawo do własnego zdania a wasze zdanie nie zawsze jest tym słusznym.

ocenił(a) film na 1
bbksk

Sam jestes pojebem. Zapomniales pajacu co zrobiles z tematem o newsach? Wiec zamiast tu pouczac ludzi lepiej wypierdalaj lamusie.

ocenił(a) film na 1
bbksk

jestes p . o . j . e . b . a .n . c . e m
zycze milej nocy na redtube.

ocenił(a) film na 1
dickterminated

oczywiscie text do wali klocka jakiego bkbka.
nawet xywe masz z dupy :/