nie wiem czy isc do kina by panowie na gorze zrozumieli ze to dobrz material na film czy tez wprost przeciwnie nie isc by zrozumieli ze gniota wypuszczaja
sorka ze bez polskich znakow
Hellgirl, skończ z tym, dlaczego ma nie iść, bądźmy szczerzy większość obejrzała wszystkie klipy jakie wyszły przed premierą i co ich mogło zaskoczyć:
Jeśli ktoś obejrzał klip: chi vs chi, goku vs gohan, goku vs roshi...
Ale dla mnie to całkiem dobre kino na poziomie Taransformers, w tym filmie nie ma przynajmniej takich głupich sytuacji, jak w Taransformers, i jeszcze jedno wszyscy narzekają na dialogi, a jakie były w dragon ball, nie kiedy bezsensowne pogadanki w czasie walki na śmierć i życie, ale sorry na tym polega dragon ball, czyli zniszcze cię, jak on mógł być lepszy, albo słynne teksty Vegety: Jak on może być silniejszy, jestem księciem saiyan itd. itp...
Idź, nie duża kasa na bilet, a film jest fajny...
Idź bo tylko wtedy będziesz mieć możliwość w pełni ocenić ten film. A jak już napisał Gohan, pieniądze na bilet aż takie wielkie nie są.
bój się boga gościu NIE IDZ!! lepiej iść do knajpy z panną na jakiś obiad niż dręczyć dusze czymś takim!!!!
W sumie pomysł Victora nie jest taki zły, do knajpy na obiad, a po obiedzie na film xD.
jeżeli stać cie jeszcze na film to jak najbardziej !! tylko nie DB! bo to może skutkować zgagą :D a w ekstremalnych przypadków torsjami !! :D
goha skończe jak zlikwidujesz swoje konto. xD. W DBE wcale nie było głupich sytuacji, wacale a wcale, bo cały film jest głupi i trudno znaleźć coś co się wyróżnia. ;]
spór widze jakby odwieczny od momentu gdy wiadomo było że film powstanie
a prawda leży pewnie gdzieś pośrodku ^^ fanem jestem od dzieciństwa i pewnie pójde choćby z ciekawości
Panie, opanuj się i nie idź! :) Film cienki jak sadło modelki, debilne dialogi, słabe zdjęcia, fabuły brak! Zgadza się chyba tylko jeden moment, do tego Ci aktorzy i ich gra. Film oglądałem z żalem od początku do końca, ani jednej fajnej minuty!
"ani jednej fajnej minuty!" - wiadomo że takiej nie było jak oglądałeś badziewną kinówkę w kinie to będzie dużo takich "minutek" oraz efektów specjalnych!
Drogi folkien22, nie powinieneś polegać na subiektywnym zdaniu mass... Najlepiej zrób sobie ranking opinii krytyków i sam zdecyduj.
Całusy:D