że jeżeli Dragonball jest japońską bajką to powinni ten film nakręcić japończycy. Oni się znają na tym. Ale to tylko moje zdanie.
Właśnie Japończycy nie potrafią robić takich filmów ... wystarczy obejrzeć beznadziejnego Devilmana. Myślę że amerykanie lepiej robią takie filmy. Popatrzcie choćby na Transformers. Chociaż boję się tego jak zrobią Dragon Balla. To trudniejsze zadanie niż ekranizacja Hulka, Spidermana czy też Transformers.
Niech będzie i "bajka" :P Nie wiem jak Wam, ale mi podchodził najbardziej francuskie DB/Z ;] Jakoś te teksty mi się zapamiętały bardzo dobrze z francuskiego. Wtedy to nawet nie wiedziałem, że to francuski haha.
pozdro
Kwic wszystkie Dragon Balle sa japonskie, tylko na RTL7 (stare dobre czasy:)) puszczali zdubingowane przez francuzow wersje ;] pozdro
Ja mam nadzieję, że muzyka do tego filmu będzie zbliżona do japońskiej muzyki z anime (mogą ją ewentualnie odświeżyć, trochę "podrasować").
DRAGON BALL NIE JEST BAJKĄ, LUDZIE KIEDY TO W KOŃCU ZROZUMIECIE TO JEST ANIME, CZY TO TAK CIĘŻKO ZROZUMIEĆ?????????????????????????