Ja bym wybral francuski. Najbardzie mi pasuje do Dragon balla.
zgadzam się w 100%, już była na ten temat rozmowa w innym temacie, oczywiście japoński to najlepszy język do anime, ale mnie osobiście najbardziej spodobał się wokal francuski xD, japoński jakos tak mi nie pasi do DB ;p.
PS: Do tego filmu raczej nie będzie innego niż angielski, więc po co taki temat xD.
tylko i wyłaćznie swahili !!! jest najlepszy pod względem nadawanie jeszcze większej mocy ciosą energetycznym :D
Jak nie będzie? Już jest francuski i japoński a pewnie będą jeszcze inne.
A jak dla mnie dobry jest angielski bo to oryginalna ścieżka ale jakbym miał wybrać to byłby to oczywiście japoński (i taką wersję też na pewno obejrzę).
heh ale wiecie ja mówię o innych jezykach, tych mniej ważnych, angielski i japoński to wiadomo xD.
Jeśli będzie francuski to wybieram oczywiście francuski.
wychowaliśmy się na wersji francuskiej DB.I miło by było obejrzeć film w tym języku :]:];];];];];]
Może i tak, ale i tak za pierwszym razem wybrałbym angielski :) Francuski pasuje do dragon ball'a i nawet mi nie przeszkadzał jak oglądałem anime, ale ogólnie niecierpie tego języka, tragedia dla mych uszu xD
hehe to zrozum i nas, naprzykład ja niecierpię angielskiego, aż mnie skręca keidy go słyszę, a juz puszczają mi nerwy jak ktoś mówi, że najlepszy dubbing angielski w grach, agrrr wrrrrr, zaraz bym rozszarpał.
bez urazy, ale po prostu nienawidze angielskiego, uczę się go tlyko dlatego, że bez niego dzsiaj to jak grać w piłkę bez nogi.
Angielski dubbing w anime nie jest taki zły, tylko glłos Vegety mnie strasznie denerwuje.
agrr wrr nawet nie mów tak, aaaaaaaaaaaaaa aż mnie zwaliło z krzesła hahahah xD, jeszcze niektóre głosy da się znieść, ale głos krilana to juz szczyt dna xD, jakie mogli osiągnąć, a odgłosy jak go frezer rani, to tak jakby go ktoś ciągnął za włosy, a nie był przebity na wylot, a juz śmiech postaci to totalne dno.
Przynajmniej dla mnie, sorry nienawidze angielskiego.