Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

http://www.h33t.com/details.php?id=7dc3fbb226be24e2d057a34fced19fe608047ccb

u ruskich wyszło DVD i jest na torrencie, fakt ze to DVD-rip ale jakosc i tak bedzie lepsza jak Cam

ocenił(a) film na 10
damianii

a wie ktoś czy to jest własnie ta wersja 100 min ? pozdro

kakarotto9

nie, to wersja 85 min, ale ze scena na końcu

ocenił(a) film na 2
damianii

Jestem wielkim fanem DB... i niestety musze stwierdzić że w przypadku tego filmu ... to im krótszy tym lepszy... nie trza sie tak męczyć :/

ocenił(a) film na 3
kkruk1989

haaahaah, cudownie skreśliłeś ten film, sam bym lepiej tego nie zrobił, film niestety poniżej oczekiwań

ocenił(a) film na 10
damianii

to kiedy będzie ta wersja 100 min ? (chyba ze to jakieś ploty)

kakarotto9

to Chyba były ploty, ale wiem ze bedzie tez jakies specjalne wydanie DVD, to moze w nim

ocenił(a) film na 6
damianii

Ja ściągnąłem z Mininova wersję .. która wygląda na wersję DVD RIP. Ni jakość jest wyśmienita ... dzisiaj oglądam ... ale zapewne będzie tak: Jakość dobra film kiepski!

TO nie FAKE! Jest to wersja o wiele lepsza niż CAM. Ba .. to chyba nie jest cam ale skoro nie wyszło DVDRIP to skąd DVDRIP?

Dragonball Evolution R5 LINE XviD-COALiTiON

to jest ta wersja

ocenił(a) film na 5
Lukasz_Artyszuk

Ludzie R5 to nie DVD Rip, choć najłatwiej to by było wytłumaczyć jako coś prawie DVD Rip - tutaj z rosyjskiego wydania DVD, którzy wydali tą płytę bodajże 20 kwietnia, zawiera ona to samo co leciało w kinie w Rosji. Wersja ta jest dobra, ale czasami dźwięk jest przytłumiony, brakuje go w ogóle, albo pada synchronizacja, ale ogólnie OK.

Wersja 100-minutowa ma się pojawić na amerykańskim DVD albo BD, co zapowiedział sam reżyser James Wong.

PS. Nie ściągajcie z neta, bo to nieładnie ];->