Ten film to wieksza porazka niz cala filmografia Uwe Bolla razem wzieta...
W trailerze fajnie wygladaja efekty specjalne i nic wiecej. Zapowiada sie krzyzowka filmow Armageddon z Aniolkami Charliego doprawione klimatami z serialu "M jak milosc". Obejrzalem cala serie Dragon Ball , i to co widze teraz sprawia , ze jestem zly. Majac taka technike do dyspozycji , wiedze grafikow itd. skopano rzecz ktora powinna byc idealnie dopracowana -> postacie odzwierciedlajace bohaterow z kreskowki !!! Moge smialo powiedziec , ze Bulma, Czi czi i reszta kobiet byly bezbronne (fakt moze byly momenty w poczatkowych odcinkach , ze wykazywaly sie drobna sila , ale K...A nie znaly sie na broni palnej !!! i nie byly tak wygimnastykowane !!! Songo wyglada jak totalny LOL czyli modny pedalkowaty chlopczyk !!!! W bajce Songo byl dobrze zbudowany (nie byl takim szkieletem !!!) To prawda, ze "nie ocenia sie ksiazki po okladce" , ale porownujac film do bajki to po prostu tragedia. Sam film (nie patrzac na bajke moze byc taki w miare-> tylko ze wzgledu na efekty specjalne)
PS TICSme ma racje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę kolejny jasnowidz na forum. Moda na "Power Rangers" się skończyła, to teraz będziemy porównywać do "Aniołków Charliego". No nic czekam na kolejne ciekawe porównania. A co do twojej wypowiedzi to brak słów, dlatego mam tylko jedno pytanie. Jak opanowałeś zdolność prekognicji?
Ale czy to na pewno nie za daleko idące wnioski jak na 1:50 minuty? Film jaki będzie dowiemy się po premierze. Nie wiem jaki jest sens od razu negatywnie się nastawiać. Potem czyta się o słabych otwarciach filmów, które w gruncie rzeczy nie są złe. A wystarczy neutralnie się nastawić (z lekkim snuciem domysłów itd.) i wstrzymać się z końcową oceną do obejrzenia filmu. A, że ten film obejrzy każdy kto się tu wypowiada jestem niemal pewien.
Nie trzeba przewidywac przyszlosc , jak ktos ma rozum to widzi roznice miedzy postaciami z bajki , a tymi z tandetnego trailera
niestety pewnie tak bedzie. po zwiastunie widać, że wogole nie tzyma klimatu serii. strzelanie, piccolo z jakims rapierem, jakies wybychajace gwiazdki ninja. nie bede narazie ocenial bo to nie ma sensu puki co, ale puki co zwiastun pozytywnie nie nastawia... niestety
kurwa zal przez zenade nie zjebac taki dorby pomysl na film nawet nazwea jest zle napisana juz nie mowiac o samym zjebanym filmie jeszcze nie bede sie wypowiadal glebniej bo go nie obejzalem ale po zwiastunie trace entuzjazm do obejzenia go ;/
Ty jesteś żałosny kretynie jakbyś niewiedział to amerykańska wersja anime o pisze się rzaem dragonball a podtytuł ewolucja to po wytłumaczenie dlaczego ten film nie jest odwzorowaniem słowo w słowo anime.
A poza tym po chu..a zakładasz taki żałosny temat, skoro za kilka godzin zniknie bo nikt w nim nie napisze...