Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

czy myslicie ze jesli zarobia duzo $$ na filmie to powstana dalsze losy goku i reszty ?dobrze by bylo :)

ocenił(a) film na 6
pass24

Kolejne części filmu - tak, ale na anime nie ma co liczyć, chyba, że ktoś inny byłby twórcą niż Akira Toriyama, bo on niestety wielkiej ochoty to już od dawna na to nie ma ^^.
Byłoby fajnie gdyby wymyślił coś nowego, a nie wciąż powtarzał ten sam schemat... Byleby nie było już kolejnych faz, bo powinno to się skończyć już na "Legendarnym wojowniku".. Czyli pierwsza przemiana i basta, bo później to już kaszana... Szczególnie ssj3 i ssj4 no ile można...

ocenił(a) film na 3
identyfikator1992

a mnei właśnie to odpowiada, DB nie mogłby istniec bez ss1, 2 ,3 dla mnie wlaśnie to jest extra, ss4 jeszcze lepsze, mogło by jeszcze być do ss6 i na tym mogło by się skończyć, bo potem to nie ma sensu bo postać mogłaby jednym strzałem rozwalić cały wszechświat.

Film napewno kolejny powstanie, na odcinki nei ma co liczyć, chociaż kto wie, podono jakaś mała wytwórnia w japonii tworzy mange DB:AF mam nawet na kompie kilka chapterów, ale to jest bardziej fanowska grupa, chociaż chaptery wyglądają bardzo profesjonalnie, może jak tego stworzą dużo, dużo więcej, to moze keidyś powstanie z tego anime.

Póbowałem, swego czasu dotrzeć do informacji czy to jest jakaś prawdziwa wytwórnia i czy ma pozwolenie od Toriyamy, ale jak narazie bez skutków, ostanio trafilem na strone gdzie podali cos na temat tej grupy, musze się skontaktować z adminami moze oni wiedza coś więcej na ten temat.