Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Nie chce nikogo obrażać, ale to co wy mówicie jest po prostu debilne i głupie. Po wszystkich tych komentarzach stwierdzam, że większość forumowiczów chciała by żeby film był jak bajka. Czyli 4 godziny trwa, fabuła to mały chłopiec z ogonkiem w śmiesznej fryzurce itd., zwierzęta chodzą po ulicach, roshi z pancerzem żółwia na plecach, piccolo z czułkami. I tu jest moje pytanie czy to by się sprzedało?? Wy powiecie pewnie, że tak bo wszyscy byście poszli do kina parę razy, ale jeśli mieli by zrobić coś takiego to lepiej puścić Dragon Balla w TV jeszcze raz. To jest Hollywood. Oni musieli to zrobić inaczej żeby na tym zarobić, gdyż wszystkie film kreci się DLA KASY(chodzi mi o Hollywood itp.) Mi jako fanowi DB podoba się jak zrobili film, gdyż to DB w nowym wydaniu, nawet zupełnie innym niż każdy z Nas oglądał. Dlatego nie obrażajcie twórców film, że stworzyli szmirę, tylko idźcie do kina jak na prawdziwych fanów DB przystało.

Za błędy przepraszam.

ocenił(a) film na 1
niepytajonic

Zapoznaj sie dobrze z komentarzami.Bylo to juz wiele razy walkowane na forum.I wcale nie chcemy kopii anime no ale co wy moecie o tym wiedziec.