Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

to ja bym bardziej pasował patrzcie sobie na moje zdjecie

What_The_Fuck

Nie powiedziałbym... :P

za krótki za krótki

daniele_remigio

jasne ty byś chciał brada pitta w roli goku no nie ? :P
i dołączam się do zdania kolegi... nie za bardzo (tak lekko mówiąc) pasujesz do roli goku... chociaż twórcy na pewno ubolewają nad tym że zaangażowali chatwina zamiast ciebie... :D
(a tak swoją drogą mi Chatwin pasuje bo nie widziałbym kogoś innego w tej roli, pasuje ze względu na swoją młodzieńczą urodę...) (nie jestem gejem od razu mówię:P :D)

ocenił(a) film na 1
luqas17

no dobra to zdjęcie jest tak w krótkich włosach a jak zrobię sobie taki mangowy fryz to by było

ocenił(a) film na 1
luqas17

"jasne ty byś chciał brada pitta w roli goku no nie ?" toś wymyślił...ale zaangażowałbym Toma Wellinga w roli dorosłego Son Gohana(jeśliby się w filmie pojawił)

PS:zdjecie zmieniam bylo tylko tymczasowe
PPS:też nie jestem gejem,wole dziewczyny

What_The_Fuck

Facet ma wiele wad, ale po przejrzeniu zdjęć z planu, mogę powiedzieć, że idealnie pasuje do roli SonGoku, bo na każdym wygląda jak idiota ;)

What_The_Fuck

a wiecie kto moglby zagrac Trunksa ? Leo Di Caprio xDDDDDDDDD

be_rude

oj nie, fryc to nie wszystko ;p

Za to na C-18 po prostu stworzona jest Annasophia Robb. Twarz ma Kopiuj/Wklej i potrafi zrobić tak samo ostre i perfidne spojrzenie jak ten android w DBZ.
Za 10 lat jak dojadą do Androidów to wyrośnie jak znalazł ;)

http://dark-side.ddl2.pl/cpg1414/albums/userpics/10001/DSCF3698.jpg
http://dark-side.ddl2.pl/cpg1414/albums/userpics/10002/Goodday03.JPG

sami powiedzcie ;)

ocenił(a) film na 7
Kazioo

Di Caprio za stary, Trunksa to mógłby grać 15 lat temu. A ta cała Annasophia Robb, chociaż jej nie znam, przyznam, że na C-18 może być.

ocenił(a) film na 2
Doktor_Wong

Tylko że nie będzie ani Trunksa ani Androidów ;p A moim zdaniem #18 lepiej wyglądała na tym fanowskich francuskim filmiku (ktoś kiedyś zapodał w newsach czy gdzieś) niż ta aktorka co podałeś. No ale to tylko moje zdanie.

What_The_Fuck

wedlug mnie justin chatwin idealnie pasuje do tej roli ^^

xardos4

Ta laska za C-18 faktycznie jakby wyjęta z anime ;) Szczególnie to pierwsze zdjęcie, gdzie ma tej samej długości włosy (przynajmniej tak wygląda, zaś się muszę tłumaczyć, bo potem jakiś tępak mi napisze, że włosy się zaplątały pod kurtkę eh).

pzdr ;)