Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

jeszcze tego filmu nie ogladlaem ale mysle ze to jest jedno wielkie nieporozumienie!! nigdy nie powinni nakrecac z anime filmu z aktorami!!
powinni z anime zrobic film komputerowy jak np shrek to by bylo ok,ale po tych zdjeciach tam wszystko jest do bani...i ten songo...to bedzie jak power rangers :(

Lestat_18

nie da się zrobić filmu z mangi postacie są niesymetryczne trzeba pozmieniać akcje bo to by był jeden wielki błysk a nie film nie podoba mi się zmiana historii kul, film nie jest zły zasługuje na obejrzenie ale tylko kretyn sie spodziewa mangi w realu.

ocenił(a) film na 6
KrzysiuVelSloneczko

Lestat_18 - rozpłacz się od razu, nie podoba się coś, to nie oglądaj i nie pisz głupich komentarzy!

joker_mroczny_rycerz

Ja z kuzynami pójdę do kina na to, choćby z szacunku dla db.

ocenił(a) film na 1
9MJ0

i pomyśl sobie, że ten film nigdy nie powstał...

użytkownik usunięty
KrzysiuVelSloneczko

Ej ja się kretynka nie czuje, liczyłam na to że film nie będzie tak oderwany od mangi...

Ale niestety wyszło gówno!

Lestat_18

Jak nie widziałeś filmu, to się nie wypowiadaj na temat czy jest dobry czy zły, jaki by on nie był. Choć też jestem zdania, że z anime nie powinni robić filmu aktorskiego. Ale kto wie... zobaczymy

ocenił(a) film na 1
Lestat_18

własnie przed chwila go obejrzalem i nadal jestem zdania ze to jeden wielki szajs! najlepsze byly w nim chya napisy koncowe...