1.Dużo Osób Mówi Że Justin Chatwin Nie Nadaje Się Do Tego Filmu Moim Zdaniem Pasuje Tu Doskonale Ponieważ Goku Walcząc Z Piccolo Nie Był Tak Przypakowany Jak W Sadze Z Np. Buu Tylko Był Mały Jak Tu:
http://anime-wallpapers.com/images/800x600/son-goku.jpg
I Zmieniajac Go Na Podobnego Goku W Dragon Ball Saga Piccolo Junior.
Gdy Walczył On Piccolo Juniorem Na Turniej Sztuk Walki Wyglądo To Tak:
http://www.naszeanime.info/luxor/foty/goku.png
I Jak Dla Mnie Bardzo Dobrze A Dodaja Peruke W Stylu Tego Zdjęcia:
http://smallville.cinecin.com/goku.jpg
Wyglądało By To Sztucznie Moje Zdanie Odnośnie Goku I Dla Mnie Efekt Jest BARDZO DOBRY!!
2. Niektórym Z Was Patrząc Na Trailer Nie Podoba Sie Fabuła Widząć Tylko 2 Min.Trailer I Czytając Niektóre Opisy Nawet Jeśli Tak By Było
Jak Mówicie To Moim Zdaniem Bardzo Dobrze Bo Jak Pomiescic 21 Odcinków Trwających Po 30 Min czyli Razem 630 min co Nam daje 10 Godz i 30 Min
w jednym Filmie Trwającym Od 2óch do 3ech Godzin i Muszą Przecież
Jakoś To Streścić i Oceniając Trailer Wychodzi Im To Bardzo Dobrze.
3.Prawdziwi Fani Powinni Pamietać Że Na Początku Sagi Piccolo Krilan
Został Zabity I Najprowdopodobniej Reżyser Wziął To Pod Uwage I DlaTego Nie Ma Go Tutaj Być Może Pojawi Się w Kolejnych Częsciach Z Tego Co Słyszałem Trylogii.
4.Niektórym Nie Pasuje Też Bulma Bo Niby Pistolety Itp. A Trzeba Pamiętać Ze Bulma Zazwyczaj Miała Przy Sobie Jakaś Broń i Czasami Nią Groziła.A Co Do Niebieskich Włosów To Dobrze Ze Zrobili Jej Jedna Pasemke Niebieskich Włosów Niż Całe Bo Tak By Wygladało Sztucznie i Idiotycznie.
5.Mnie Osobiscie Zajebiscie Się Podoba Piccolo W Takim Stylu w jakim zrobili Go W Filmie.Do Tego Poważny Głos .
6.Ktoś coś gdzieś pisał "PO co tu dziadek gohan ? ".Ja Myśle Ze tak Jest Bo kto Uczył 1szy Sztuk Walki Goku ? Dziadek Gohan. a to że jest to saga piccolo to muszą wytłumaczyć w jakimś stopniu skąd Goku sie wział kto go uczy sztuk walki itp.
7.To że odmłodzili Genialnego Zółwia też nic nie powinno znaczyć wystarczy ze by miał ten Swój charatkerek ;) .
8.Inne Postacie Występujące W Tym Filmie ocenie Je Swą myśla :P :
Chi-Chi:Moim Zdaniem Śliczna Aktorka Która bedzie idealnie Pasowała Do
Tej roli ;)
Yamcha-Myśle Że Dobrze Będzie
Mutaito:Mistrz Nad Mistrzami Sztuk Walki Można Było Go Raz Zobaczyc w DB
Gdy Goku leci W Przeszłość.
9.Kilka Dodanych Wątków W Tym Filmie Tak Jak :
A)Dołączenie Mai Do Piccolo Było Dobrym Rozwiązaniem By Piccolo Nie Był
Sam W Tym Filmie Żeby Miał Jakąs Towarzyszke ;)
B)Goku I Szkoła Myśle Że To Bedzie Moment Komediowy w Tym Filmie ;)
C)Carey , Teto i Emi nic o nich nie wiem więc nie pisze .
10.W krótkim Trailerze Było Widać Poczczególne Techniki Walk Takich Jak:
a)KameHaMaHa
b)I To Technika Zapomniałem Nazwy Co Użyli Jej Mutaito Wszechmogący i Genialny Żółw POlegajać Na Zamknieciu Piccolo To Pojemnika Ale Po Użyciu Tej Techniki Umiera Się.
Podsumowanie:
Mnie Napewno Ten Film Będzie Się Podobał I Czekam Na Niego Z Niecierpliwośćia :)
PS.
Zapomniałbym Być Powiedzieć Ze jednym Minusem w Tym Filmie Będzie Brak
Thena bo on odgrywał jedna z ważniejszych postaci w Sadze Piccolo Ale
zapewna nam widzom zrekompensuja to :)
To Tyle :)
POzdro!
Dziwacznie napisany ten post, ale zgadzam się w większości. Mai jako pomocniczka Piccolo to dobre rozwiązanie, bo jak wiadomo w anime była ona na usługach Pilafa, którego nie nazwałbym czarnym charakterem tylko co najwyżej parodią czarnego charakteru. Ale nie zgadzam się przynajmniej wstępnie w kwestii Jamshy. Nie wiem co prawda jeszcze jak Joon Park zagrał, ale wizualnie prezentuje się beznadziejnie. Jest za stary do tej roli i wcale, aż tak młodo nie wygląda. Poza tym moim zdaniem (jako faceta), nie wygląda zbyt przystojnie i wątpię, żeby podobał się kobietom. Do tego jeszcze denerwuje mnie jego tleniona fryzura, jakby mu nie mogli normalnych czarnych włosów zrobić. Co do nowych postaci jak Carey, Emmy czy Teto, no to fakt nie wiemy nic o nich. Ja jednak nie rozumiem czepiania się tych postaci. W anime pojawiało się z reguły kilka postaci na odcinek, jacyś przechodnie co najwyżej przemknęli w jakiejś wiosce. Jednak tu po raz kolejny pojawia się kwestia tego jakimi prawami rządzi się film rysunkowy, a jakimi aktorski. Wiadomo, że film nie będzie opierał się na monologach, czy na dialogach dwóch postaci między sobą. Skoro akcja dzieje się w mieście, a Goku chodzi do szkoły to normalne, że jakichś ludzi jednak zna. Moim zdaniem te postaci nie odegrają jakiejś większej roli, a wszyscy się czepiają jakby je wysunęli na pierwszym plan. Niektórzy chyba by chcieli, żeby Goku siedział w szkolnej ławce z Tenshinem xD (chociaż z Krilanem, akurat by mógł).