Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Według mnie zbliża się kicz i tandeta roku 2009 , jeden z najgorszych filmów niedalekiej przyszłości , oraz wstyd i pogarda dla wspaniałego anime Dragon Ball . Po obejrzeniu zwiastunu , zobaczeniu zdjęć oraz przeczytaniu wiadomości załamałem ręce . Bójcie się premiery . O bym się mylił

ocenił(a) film na 6
Rales

Oglądnij najpierw kur.a i dopiero się wypowiadaj! Oglądnął 1 minutę filmu zobaczył zdjęcia i już pierdoły pisze!
Jak mnie wkur... tacy patologiczni ludzie!

ocenił(a) film na 3
joker_mroczny_rycerz

Wyciekł tylko teaser, którego świat miał nigdy nie widzieć, bo sami twórcy stwierdzili, że jest za słaby. Jeszcze nie skończyli najważniejszego w wypadku tej produkcji - efektów specjalnych. Prawdziwy trailer wyjdzie prawdopodobnie 12 grudnia. Jeszcze jest szansa :). No i Stephen Chow jest producentem, może wpływanie jakoś na film.

Do 12 grudnia nie ma co płakać nad teaserem.

Rales

Fakt... nie wygląda to obiecująco. Chodź sam Goku wygląda tu nie tak jak sobie wyobrażałem (po sieci krążą amatorskie zdjęcia "dorosłego" goku, vegety czy gohana... co naprawdę ciekawie zrobione) to mam nadzieję na to że sceny walki nie będą pokazane jak w mortal combat bo to na dzisiejsze możliwości i 20th Fox było by nie do przyjęcia porównując rzecz jasna sceny walki w samej serii animowanej (nie liczę na identyczne sceny, chodź nie wykluczam że były by one do zrealizowania) ... co jeszcze by chciał zobaczyć, rzecz jasna przemianę Goku (najlepiej w ssj, jak nie to w coś podobnego)... no już na pewno powinni dać kamehameha ;p

ocenił(a) film na 3
gReeNmE111

Ja liczę na przemianę SSJ w ostatniej części trylogii, podczas walki z Freezerem. Goku zmienia się w idealnego wojownika, pokonuje najsilniejszą istotę we wszechświecie i pach, mamy piękne zakończenie filmowej sagi.

racher

a to sie trylogia zapowiada ;o ... ja bym chciał zobaczyć co się stało po serii animowanej GT...