No tak, w końcu Piccolo nie ma czułek. Ktoś napisał w komentarzu do filmwebowej wiadomości o nowych spotach, że to największa wada xD.
I co ze oceniaja ? Nie wystawilem oceny na fw ale jest bardzo duzo rzeczy ktore mi sie nie podobaja.Ten film bedzie mial max 6/10.Moze byc slaba wersja i pocieta ale mozna ocenic film.
Jeśli oceniasz film w marnej jakości do tego pocięty przez cenzurę gdzie znikło około 20 minut to gratuluje..
To niby te 20 min zrekompensują to, że ponad godzina jest ciulowa?
Filmu jeszcze nie widziałem i prędko tego nie zrobie. Z szacunku, jakim darzę anime oraz samą postać Gosku, która jak widać po trailerach jest tu strasznie przecwelona:/
Wiesz ocenilem film i dobrze zrobilem.Bo niby dvdrip sprawi ze gra aktorska bedzie lepsza ?Tak samo bedzie z efektami,klimatem i innymi rzeczami ktore mi przeszkadzaja ?Moze wersja dvdrip nie bedzie zawierala takich glupot jak pokazywanie przyszlosci przez kule,wyskakujaca gora spod ziemi po zebraniu 7 kul i mojej ulubionej sceny w ktorej Goku z cial tych kitowcow robi most.Bedzie tylko lepszy dziwiek i obraz + te powycinane sceny ale to co zostalo spieprzone nagle po obejrzeniu dvdripa nie bedzie lepsze.
osobiście dałem ocenę 8, ale po seansie w kinie mogę zawsze zmienić ocenę na jeszcze gorszą, bądź lepszą..., jeszcze wszystko się okaże