Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Nota spada...

ocenił(a) film na 1

i długo będzie spadać w dół do oceny od 1 do 5...

ocenił(a) film na 6
moldix

no i co z tego, zajmij się życiem ......

bbksk

Ludziska oglądają wersje CAM pociętą cenzurą i wystawiają noty... Brawa dla nich!

ocenił(a) film na 7
SagaTM

No tak, w końcu Piccolo nie ma czułek. Ktoś napisał w komentarzu do filmwebowej wiadomości o nowych spotach, że to największa wada xD.

ocenił(a) film na 1
SagaTM

I co ze oceniaja ? Nie wystawilem oceny na fw ale jest bardzo duzo rzeczy ktore mi sie nie podobaja.Ten film bedzie mial max 6/10.Moze byc slaba wersja i pocieta ale mozna ocenic film.

UBEKakaPOLICJA

Jeśli oceniasz film w marnej jakości do tego pocięty przez cenzurę gdzie znikło około 20 minut to gratuluje..

ocenił(a) film na 3
SagaTM

To niby te 20 min zrekompensują to, że ponad godzina jest ciulowa?
Filmu jeszcze nie widziałem i prędko tego nie zrobie. Z szacunku, jakim darzę anime oraz samą postać Gosku, która jak widać po trailerach jest tu strasznie przecwelona:/

ocenił(a) film na 1
SagaTM

Wiesz ocenilem film i dobrze zrobilem.Bo niby dvdrip sprawi ze gra aktorska bedzie lepsza ?Tak samo bedzie z efektami,klimatem i innymi rzeczami ktore mi przeszkadzaja ?Moze wersja dvdrip nie bedzie zawierala takich glupot jak pokazywanie przyszlosci przez kule,wyskakujaca gora spod ziemi po zebraniu 7 kul i mojej ulubionej sceny w ktorej Goku z cial tych kitowcow robi most.Bedzie tylko lepszy dziwiek i obraz + te powycinane sceny ale to co zostalo spieprzone nagle po obejrzeniu dvdripa nie bedzie lepsze.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

no i cały czas ocena drastycznie spada i tak już mogłoby pozostać///...

ocenił(a) film na 1
moldix

osobiście dałem ocenę 8, ale po seansie w kinie mogę zawsze zmienić ocenę na jeszcze gorszą, bądź lepszą..., jeszcze wszystko się okaże

ocenił(a) film na 1
moldix

sorry mój błąd miało być 4(poniżej oczekiwań) bo tak rzeczywiście jest a nie 8

ocenił(a) film na 7
moldix

A już myślałem, że jednak jest jakieś poparcie. No ale pozostaje nadzieja.