Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Nigdy nie byłem jakimś wiernym fanem serialu animowanego, ale mniej więcej orientowałem się kto jest kim itd. Film podobał mi się bardzo, kino rozrywkowe, duża dawka śmiechu i komicznych gagów i o to chyba w tego typu filmach chodzi. Daję 8/10 i śmieję się z fanów serialu, którzy za bardzo chyba do bani biorą niektóre rzeczy.

ocenił(a) film na 1
Pawel_eS

następny amator słabych filmów;] człowieku poczytaj forum, a znajdzie masę argumentów wykreślających ten szajs z grona filmów choćby godnych oglądnięcia.....8/10 = jesteś nienormalny i tyle

ocenił(a) film na 1
Pawel_eS

A ja sie smieje z ciebie ze lykasz takie gowno i jeszcze ci smakuje. I ciezko sie nie polapac kto jest kim. Tam masz 5 postaci na krzyz i nic wiecej.

UBEKakaPOLICJA

"duża dawka śmiechu" ciekawe co tutaj bylo smiesznego? max 1 scenka może kogoś śmieszyć , ale nic więcej, pomacham ci paluszkiem i tez bedziesz sie smiac?

Pawel_eS

Film był przyjemny do obejrzenia. Postaci budzą sympatię. Jest kilka zabawnych momentów. Zwarta akcja i brak idiotycznych scen. Polecam wszystkim młodszym widzom, do których jest skierowany.