Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Porządek z ocenami

użytkownik usunięty

Zachęcam do głosowania na osoby i filmy znajdujące sie w moich "ulubionych". Stwórzmy top 100 z prawdziwymi aktorami, wykurzmy z niego tych, którzy się tylko pojawiają na ekranie i nie mają nic do zaoferowania poza ładną buzią i kilkoma minami.

ocenił(a) film na 1

Ahahahhahahha.Myslalem ze padne ze smiechu jak zobacyzlem twoje top 100 ulubionych osob.Same mlode ryje.99% z nich nawet nie kojarze.Rozumiem ze to prowokacja tylko ze powinienem sie spinac a nie smiac :D

użytkownik usunięty
paul_demolka

To żadna prowokacja. Oni znajdują się w moich "ulubionych" - (zwróc uwagę na " ), ponieważ są beztalenciami. Umieściłem ich tu, żebyś miał wszystkich w jednym miejscu, i mógł rypać seryjnie jedynki, co najwyżej trójki.

Co Ty masz do Richarda Dean Anderson'a ???
Ty jeszcze w pieluchy robiłeś kiedy Macgyver robił atomówke z niczego !!! :D

użytkownik usunięty
CHEWI6

Nie wszyscy na liście są pozbawieni talentu, za to wszyscy mają za wysokie oceny.

ocenił(a) film na 3

A.J. Cook i Vin Diesel to według Ciebie przereklamowani aktorzy? A brak na tej liście chociażby Emmy Watson? Choć przyznaję, wielu z umieszczonych nań aktorów, to faktycznie odtwórcy ról raczej średnich lotów, co nadrabiają ciałem.

użytkownik usunięty
Mati_el_Smugg

Jak juz mówiłem, niektórzy aktorzy są nieźli, ale mają za wysokie oceny. Nie umieszcze Willisa, bo zaraz sie posypią wyzwiska, ale od Newmana albo Eastwooda nie jest lepszy. Albo taki Statham - może niezle gra, ale jego wybory zawodowe są tragiczne. Aktor, który gra w filmach typu Death Race, nie może być stawiany przed Redfordem, który jest zarówno świetnym aktorem jak i reżyserem.

ocenił(a) film na 1

Stellan Skarsgård, Daryl Hannah, Vin Diesel itd. to sa słabi aktorzy? Wez sie chłopie lecz...

użytkownik usunięty
obiwankenobimeister

Stellan'a już wyrzuciłem, żeby nie było takich komentarzy...Nie płacz pozniej jak wyprzedzi De Niro w top 100...Powtarzam trzeci raz, ze tam są zarówno beztalencia jak i Ci którzy niezasluguja na swoje oceny. Hannah jest tragicznie slaba by the way

To jak to ma by, jesli jakiegos aktora oceniam na 4 a ma srednia powyzej 7 to mam dac mu "1"? Tylko po to aby obnizyc srednia, czy o co chodzi z tym "porzadkiem"? Jesli tak ma to wygladac to jaki sens ma skala ocen i moja ocena aktora? Jesli jakis bubek, ktorego nie lubie ma wyzsza srednia od takiego De Niro to trudno taka jest wola wiekszosci glosujacych tutaj i nie bede sie spieral tylko dlatego, że moja opinia jest inna i na sile obnizal komus srednia bo kazdy ma swoj gust a ocena aktora jest srednia tych gustow. I nie masz zadnego prawa namawiac innych do porzadkowania ocen wedlug twojego "widzimisie", bo ten aktor od tego jest lepszy a ma nizsza srednia i powinno byc inaczej. Pogodz sie lepiej z tym, ze ludzie glosuja jak chca i podoba im sie kto chce a nie kto powinien, to sie nazywa "tolerancja"!!!

użytkownik usunięty
Marcelous

Napisałem w nawiasie 1, ponieważ ktoś nie zrozumiał, i myślał że mam zamiar wywalić z top 10 staruchów :D Oczywiście ocene dasz jaką chcesz, postarałem się tutaj zebrać osoby, które zasługują na oceny od 1 do 5. Masz absolutną rację w tym co powiedziales, to ja zle sie wyrazilem. Jedyne co chce osiągnąć, to zachęcenie człowieka do ponownego przemyslania decyzji. Zeby wszedł na profil Vina Diesela dajmy na to, i pomyslał czy autentycznie zasluguje na 8 czy 9,10 - czy może na 5 powiedzmy.

o ja o ja... >_>

chyba ktoś ma za dużo czasu, ja nawet 1/4 tych ludzi w życiu nie widziałam. O_o

ocenił(a) film na 5
FireBurnMeInside

Ogarnij się! Diesel, Nollasco, Evigan, Gigandet ,Hannah, Lilly, Chan, Statham, Brewster, Rodriguez, Henstridge, Kelly, Kurylenko, Walker, Knepper to na pewno nie są beztalencia!Fakt kilka z nich ma ubogą filmografie ale talent mają...

Uras

gratuluje wolnego czasu.
Ja doszłam do Chana i wyłączyłam tą listę... ile można spędzić czasu na filmwebie? >_>

ocenił(a) film na 1
FireBurnMeInside

Nie miałeś gdzie założyć tego tematu beztalenciu??