Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

że ludzie widzący Dragon Balla nie rozumieją o co Akirze Toriyamie w nim chodziło, co gorsza nie rozumie tego wielu fanów. Znowuż twórcy filmu, albo o nim nie słyszeli, albo chcieli stworzyć coś na dzisiejsze czasy - przyjemnego dla oka, a umysł na czas projekcji poszedł z kolegami na piwo. Przykro zawodzić się na filmie, którego pierwowzorem było coś, co utkwiło kiedyś w pamięci i przywołuje miłe wspomnienia.

ocenił(a) film na 3
marnot

ja bynajmniej bardzo dobrze rozumie, o co Naszu Wszechmogącemu xD ( Panu Airze) chodziło, a twórcy totalnie zaprzepaścili cały urok DB, po prostu żałuję pójścia na film i nawet nie chce aby tworzyli 2 część.

michal9o90

Taa michałku ty bardzo dobrze wiesz o co mu chodziło... Mam nawet na to kilka dowodów tzn zlepek twoich wypowiedzi :P

1. "I CO LOL, GOHAN????? WTF??? no to już przegięcie, czy oni chcą całkiem rozpierdzielic fabułę? co oni mają zamiar wszystko zmieścić w jednym filmie, przecież z tego co jest wiadome, to film nawiazuje tylko do DB, a nie DBZ.
2. I nie rozumiem czemu cię rozwaliłem z tą łodką, przeciez goku spadł na ziemię w kuli, został wysłany z planety Vegeta, więc mógłby dopłynąć czy to w łódce czy to w tej kuli, do wyspy roshiego
3. żal, mei i bijatyka z goku, omg, chyba ich posrało, goku jednym palcem, by ją stuknął i poleciałaby na drugi koniec świata.
4. słuchaj jest różnica między jr, a starym piccolo, po pierwsze stary piccolo to czyste zło, a jr, to tylko zło
5. Jr. ma zasady, gra fair play, i po drugie, stary goku to stary, więc nie maiłby siły juz na trening, a przecież jr. bardzo dużo trenował, musi po prostu być jr. piccolo (tutaj lol :P)
6. Goku jednym palcem móglby zabić postacie z naruto.
7. goku ss4 i vegeta ss4 + fuzja żegnaj na zawwsze supermenie"

ocenił(a) film na 6
SagaTM

War os Saga & Michael: END IS COMINS PREMIERE IN USA 24.04.2009...

użytkownik usunięty
gohan263

Gohan wrócił!!!!!!
Ave Maria!!!
Spiritus Sante

ocenił(a) film na 6

Tak cieszmy się, radujmy się hip hip hura, hip hip hura, hip hip wóda wóda wóda %%%%....

ocenił(a) film na 3
SagaTM

Saga i 200 IQ, wyrwałeś posty, które nic nie mówią o tym czy ja wiem, czy nie, co miał na myśli Akira i nigdy nie wypowiadałem się na ten temat, większość fanów DB, wie jakie jest przesłanie tego anime i nikt nie musi tego tłumaczyć, a jeśli ty nie wiesz to nie jest to mój problem.

Nie gohan nie mam zamiaru prowadzić wojny z Sagą, dawno zakończyłem merytoryczne rozmowy z nim, bo nie ma to sensu.

Fajnie, że wróciłeś, xD.

ocenił(a) film na 7
michal9o90

Cieszę się z dwóch rzeczy. Po pierwsze z tego, że Michał i Saga nie będą toczyć wojny. Po drugie, że Gohan wrócił xD.

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

6. Goku jednym palcem móglby zabić postacie z naruto.

O to fakt.Jeszcze nikt na kuli ziemskiej nie stworzył postaci równie
silnej jak Goku.To były walki.Friezer zabijał spojrzeniem i potrafił
rozpierniczyć całą kule ziemską.Nie to co w DB evolution.Jakieś pierdoły

ocenił(a) film na 3

heh i jest osoba, która się zgadza ty mój Sago, ale powiedziałem, że nie będę się kłócił, więc zostawiam to w spokoju. Nie będę komentował.