Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

mam pytanie czy warto obejrzeć film

ocenił(a) film na 3
Kinomaniak20

nie!!

nie ogladałem japonskiego anime, ale film jest straszny.

ocenił(a) film na 1
Kinomaniak20

większość ludzi powie Ci, że nie warto go oglądać, a tym bardziej wydawać pieniędzy na kino, ale ja Ci powiem, że jeżeli jesteś fanem DB to idź do kina i wydaj te marne pare złotych, ja wydałem te 15 zł, choć mogłem sobie wydać je na bonia, ale zmieniłem zdanie i poszedłem do kina, bo bardzo długo czekałem na ten film i choć jest bardzo słaby( nie jest kopią anime) to się nie zawiodłem...

ocenił(a) film na 6
Kinomaniak20

ja oglądałem anime, od 4 podstawówki... dziś jestem na studiach i andal mnie takie głupoty wciągają... poszedłem na ten film, żeby się przekonać, że jest tak, jak mówili inni - kompletna klapa... Pooglądać można, nawet przyjemnie się patrzy, ale gdy zwracasz wielką uwagę na zgodność z oryginałem, to możesz się naprawdę zawieść. Zależy od twojego podejścia - ja to po prostu chciałem zobnaczyć i cóż... nie, nie żałuję pieniędzy, teraz poczekam na drugą część :) łajnie będzie ocenić zmiany :)

ocenił(a) film na 2
Kinomaniak20

Film jako film jest bardzo słaby, a jako ekranizacja jest straszny.

Nie trać kasy na kino. Generalnie to na oglądanie na kompie też szkoda czasu.

ocenił(a) film na 3
Coen_3

Tak warto obejrzeć, zeby się przekonać jak anime jest zajebsite, bo film jest słaby, ale warto obejrzeć go na kompie, w sam raz nadaje się na jakiś wieczorek przy kawie i ciastku, tak jak najzwyklejszy film w TV.

ocenił(a) film na 2
michal9o90

"nie ogladałem japonskiego anime"

A jest coś takiego jak niejapońskie anime?