Jeśli chcecie się poczuć jak ktoś wydymany w d*** to obejrzyjcie ten "film". Już po pierwszych trailerach wiedziałem, że to będzie niesamowita kicha, ale i tak musiałem sam się przekonać. No to się przekonałem... oglądnijcie sobie odcinek south park dotyczący nowego Indiana Jones'a (s12e08) - moje odczucia są podobne Stana, Kyle'a i reszty. RAPE!!!
No, ludzie w tym filmie słabe było wszystko. Widzieliście Ozaru? Lateksowego Piccolo? Żenująco słabego aktorsko Goku, biegającego pod koniec filmu w starych gaciach po tacie? Bulmę i pożal-się-boże Yamchę i ich niesamowity wątek miłosny? Hamerykańskie muscle-cary? omigosh, umarłem.
Wiesz doktorku na świecie są nawet fani srania na siebie.I to wcale nie
uszlachetnia tej praktyki.Podobnie jest z DB evolution,jacyś tam fani są
ale to nic nie zmienia
Czyli to, że anty fani też istnieją dalej nic nie zmienia? Zawsze istnieje równowaga.. jednym się coś podoba drugim nie.. Byleby w sposób kulturalny prowadzić dyskusje czego po anty fanach niemożna wymagać bo oni wolą po bluzgać w różnych tematach..
a Pan Doktor to chyba oplacany jest przez FOXa. Wydaje mi się że tylko
Tobie i Gohanowa na prawde podobal sie ten film. Oczywiscie motyw
RAPE'u, ktory zostal tu poruszony jest przesada, ale Panie Doktorze po
co bronic tak "cienki" film.
Przez Foxa niestety opłacany nie jestem, a szkoda bo przydałaby się jakaś większa gotówka. Poza tym jest jeszcze Moldix, SagaTM, Sabretooth i tak dalej. Fani tego filmu są cenni jak złoto.
Wiesz doktorku na świecie są nawet fani srania na siebie.I to wcale nie
uszlachetnia tej praktyki.Podobnie jest z DB evolution,jacyś tam fani są
ale to nic nie zmienia