Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

RAPE!!!

ocenił(a) film na 1

Jeśli chcecie się poczuć jak ktoś wydymany w d*** to obejrzyjcie ten "film". Już po pierwszych trailerach wiedziałem, że to będzie niesamowita kicha, ale i tak musiałem sam się przekonać. No to się przekonałem... oglądnijcie sobie odcinek south park dotyczący nowego Indiana Jones'a (s12e08) - moje odczucia są podobne Stana, Kyle'a i reszty. RAPE!!!

No, ludzie w tym filmie słabe było wszystko. Widzieliście Ozaru? Lateksowego Piccolo? Żenująco słabego aktorsko Goku, biegającego pod koniec filmu w starych gaciach po tacie? Bulmę i pożal-się-boże Yamchę i ich niesamowity wątek miłosny? Hamerykańskie muscle-cary? omigosh, umarłem.

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

Gówno pozostanie gównem nie ważne w jaki papierek je zawiniesz :)

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Wiesz doktorku na świecie są nawet fani srania na siebie.I to wcale nie
uszlachetnia tej praktyki.Podobnie jest z DB evolution,jacyś tam fani są
ale to nic nie zmienia

Czyli to, że anty fani też istnieją dalej nic nie zmienia? Zawsze istnieje równowaga.. jednym się coś podoba drugim nie.. Byleby w sposób kulturalny prowadzić dyskusje czego po anty fanach niemożna wymagać bo oni wolą po bluzgać w różnych tematach..

Doktor_Wong

a Pan Doktor to chyba oplacany jest przez FOXa. Wydaje mi się że tylko
Tobie i Gohanowa na prawde podobal sie ten film. Oczywiscie motyw
RAPE'u, ktory zostal tu poruszony jest przesada, ale Panie Doktorze po
co bronic tak "cienki" film.

ocenił(a) film na 7
czaczi87

Rozumiem, że to uczucie znasz z doświadczenia skoro tak dobrze umiesz porównać.

ocenił(a) film na 7
Doktor_Wong

Przez Foxa niestety opłacany nie jestem, a szkoda bo przydałaby się jakaś większa gotówka. Poza tym jest jeszcze Moldix, SagaTM, Sabretooth i tak dalej. Fani tego filmu są cenni jak złoto.

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Wiesz doktorku na świecie są nawet fani srania na siebie.I to wcale nie
uszlachetnia tej praktyki.Podobnie jest z DB evolution,jacyś tam fani są
ale to nic nie zmienia

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Juz nie bede mowil jak cenni sa fani tego gniota xD A ty saga najlepiej zabaw sie w 2 girls 1 cup ;]