No pewnie ze film będzie syfem...w ogóle to mi nie przypomina DB...a powinno, każdy fan anime jak i mangi, czy też zwykłego komiksu wie, że jeśli ktoś chce nakręcić film na podstawie pierwowzoru to film musi zgadzać się prawie idealnie, inaczej spotka się z grubą krytyką fanów...głównie chodzi mi tu o efekty...efekty walk, sam efekt mocy...myślę, że prawdziwi fani zrozumieją o co mi chodzi...bo widzę, że większość wypowiadających się osób to dzieci albo osoby, które nie wiedzą co tak na prawdę jest ważne w DB...chodzi o moc, zdolności, a przede wszystkim o efektowne walki. Nie wiem jak będzie wyglądał cały film, ale trailer nic nie prezentuje...no może za wyjątkiem mocy (rozwalenie miasta), ale to za mało...wydaje mi się, że Japońce zrobiliby lepszy film...oni w końcu wiedzą o co chodzi...
Widzę, że nie wystarczył ci post, musiałeś założyć nowy temat (chociaż o tej samej treści). Czujesz się teraz bardziej dowartościowany?
koles ma troche racji bo ja nie wiem czy oni chca osmieszyc db ;( czy co...................... np. genialny zolw wyglada jakby byl synem albo wnukiem mr. roshi...
songo to nie wiadomo co to tottto jest wyglada jak jakis songo dla ubogich :(((((( bulma to jakas podruba ... a o picolo nie bd sie wypowiadal bo mi miejsca w komentarzu nie starczy (PICOLO MA BYC ZIELONY A NIE...)
ogulnie to jestem zalamany ze tak ma byc zrobiony film :(
mozecie teraz smiac sie z tego komentarza.....
DB4ever :) [chyba nie musze pisac ze kiedys wszystko ogladalem rtl7/tvn7 i mam wszystkie odcinki i kinowki na pc] :(((((((((((((( jak zwala ten film to :((((