Jestem Ogromnym Fanem DB.widziałem kilkanascie filmów kinowych,wszytskie odcinki,czytałem komiksy.....cos pięknego....nie pojmuje jak można wogóle wpasc na pomysł aby wypuscic taki film.....
Ciekaw jestem co an to Akira Toriyama.Ja na jego miejscu nigdy bym sie nie zgodził na tak kicz.
Dlaczego ?
Bo moje wrazenie na temat DB jest doskonałe.....i mam nadzieje ze takie juz zostanie !
ZGADZAM SIE..Ciekawe jak zrobia włosy hehe...Albo Ozaru..Super Sayanin itp.
a i kto bedzie zlym...np. Jak oni zrobia Vfrezera albo Buu...Jak bedzie juz film to musi byc Genki Dama..
boze nie wytrzymam.....zrobili by film pokemon to bym sie nie obraził ale Dragon Ball .....przesada ;/
Jesteście jakąś bandą frustratów czy cuś :P ? Era Dragon Balla dawno już się skonczyłą a wy sie nie cieszycie że może ją ktoś ją wskrzesi. Myślałem że w DB najważniejsza jest historia a nie takie głupty jak uczesanie ^^ zapewne bedą mieli jakies wybajerowane albo coś, no ale bez przesady to nie jest chyba najwazniejsze, najwazniejsza jest historia i tyle...
Dzieci...
Masz racje najwarzniejsza jest historia ale z tego co słyszłam ma być ona bardzo naciągnięta, jak oni chcą zrobić GOKU W SZKOLE!!! to ja dziękuje.
A tak na marginesie ciekawi mnie najbardziej jak zrobią kamehame.
Obejrzyj pierwszy lepszy film Fantasy gdzie rzucaja ogniste kule albo coś w tym guście... o to nie ma co się martwić, są od tego spece ktorzy napewno zrobia to efektownie. :P
oglądałem filmy kinowe i jakoś omineły mnie te sceny ze szkołą ;) nie wiem no moze jakies pocięte wersje mialem.. :P
jedyne odcinki gdzie goku jest w szkole to seria odcinkow zrealizowana specjalnie dla dzieci w tamtejszych przedszkolach przedstawiająca co wolno robić a czego nie (patrzenie na droge czy jedzie samochod itp.) cos jak u nas filmy z police-manem ;)
jest to fil Dragon Ball GT,na okładce jest nawet maly goku w plecaku....jak przypomne sobie jaki był oryginalny tytuł napisze
pozdrawiam,i zdania co do tego filmu NIE ZMIENIE !!
Aczykolwiek pójdę na niego do kina żeby rzucic w ekran popcornem
tak tyle że w tym filmie nie ma goku... jest natomiast pra,pra,pra,pra... wnuczek goku czyli goku junior ;) real goku pojawia sie tylko na koncu filmu...:)
ja tam czekam na film. Mimo, iż troche pozmieniali (wywalili Kuririna, dodali nowe postaci, bohaterowie łażą do szkoły).
Efety specjalne będa napewno super, wkońcu będzie je tworzył gościu, który pracowął przy Piratach z Karaibów i Spider-manie. No i budżet wynosi 100 mln zielonych. Nie powinno byc tak źle. Napewno po premierze filmu niekórzy będą go lubieć inni nienawidzić. Ja jestem dobrej myśli ^^
Ten film jak dla mnie jest najważniejszą pozycją na 2008 rok.Nieważne czy będzie się troche róznił od serialu.Ważne aby był ciekawy i efektowny.