Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

To będzie melodramat a scenariusz poniżej
Każdy tutaj cytat jest dziełem Ubeka. Eneru + Michałka - To są te ich sławne argumenty..

Cyt: Ubek napisał:

z dupy.. ten film to syf.. Po tym wnioskuje ze jestes debilem.. ale rozumiem ze pustaki i tak tego nie zrozumieja.. Dzieki takim niedojebom jak gohan i ty zreszta tez ten gniot zarobil.. jestescie uposledzeni i bardzo ubolewam nad waszym losem..
Moglbym cos napisac ale nie bedziemy juz chyba mowic co ty ssales i wyssales. Ktos musi pokazac wam miernoty miejsce w szeregu.. A ja sie smieje z ciebie ze lykasz takie gowno i jeszcze ci smakuje.. no ale przestanmy lizac sie po chujach xD.. Musialbys sie wzniesc na wyzyny swoich mozliwosci tepa dzido ;]..i wspolnie mozecie sie lizac po chujach.
.. tez probujesz nam pocisnac ale nie potrafisz bos lamus a nasze hejty sa soczyste i cie masakruja.. Szkoda bo przed czym Gohan bedzie sie masturbowal?.. Po huj dodaja jakies nedzne sceny ze szkoly itp? Zreszta huj w to.. Musieliby nakrecic 2film zeby cos sie zmienilo. A tego BR mozesz sobie w dupe wsadzic i polamac raniac sobie odbyt jebniety fetyszysto.. Byle gowno cie zadowoli to sobie kupisz DB:GOWNO. Mylisz sie co do mojego spedzania czasu. Sram do wiadra i non stop forumek i spanie.. Musicie wiecej czasu na pojazdy przeznaczyc a nie ciagle dupcenie sie xD.. I dodam swiru ze dajac ocene 8/10 podniecasz sie filmem tfu nie filmem tylko gniotem xD.. Musi powstac takie gowno zeby biedny gohan mogl z reka w gaciach ogladac swoje ulubione filmy xD..

PS. Saga po stosunku plciowym z gohanem i moldixem odpocznij jakis czas bo spermauderza ci do glowy i wypisujesz pierdoly ;]
PS. Saga dalej bawisz sie narzadami rozrodczymi swoich kolegow po fachu czyt. moldixa i gohana ?
Oj sagus chyba za czesto chodzisz na plebanie do proboszcza. Zamiast biegac za czarnymi sutannami wzialbys sie w garsc i zadowolil swoich wiernych kompanow.
Saga przed nami mozesz sie otworzyc i mozesz nam sie zwierzac. Jesli chcesz moge byc twoim psychologiem. Tylko unikajmy twoich ekscesow erotycznych z psiapsiulkami moldixem i gohanem.

next cyt.. Buahuhauha. Rzutem nozem pah pah po po! (szczyt kreatywności)

A tu mmamy jego Kolego niejaki Eneru "BUYEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH. Dziecko się zesrało ze strachu i nie potrafiło odpowiedzieć w dyskusji. Wydupcaj do kościoła i módl się za Allacha!".. Ej, SaGaTiEm ma swoją koleżankę, która zna się na filmach i się jej podobało to gówno...może ten pedał jest tylko bi? xD.. Z idiotami trzeba ostro, aby zaczęli się zastanawiac nad swoimi brakami w główce.. 90 letnia babka, to też ta sama 17 latka, która byś chciał złapać za jędrnego cycuszka i wsadzić to i owo w dziewiczą dziurkę..

I na koniec Ubek pozdrawia "N/c. Ty za to blyszczysz i jestes w chuj kuluturalny."

+ dla przypomnienia popis Michałka a co tam :P

"cóż tak jak to juz wielokrotnie pisałem, największym błędem polaków jest ocnianie czegoś o czym się nie ma zielonego pojęcia"

Michał napisał:

1. "I CO LOL, GOHAN????? WTF??? no to już przegięcie, czy oni chcą całkiem rozpierdzielic fabułę? co oni mają zamiar wszystko zmieścić w jednym filmie, przecież z tego co jest wiadome, to film nawiazuje tylko do DB, a nie DBZ.
2. I nie rozumiem czemu cię rozwaliłem z tą łodką, przeciez goku spadł na ziemię w kuli, został wysłany z planety Vegeta, więc mógłby dopłynąć czy to w łódce czy to w tej kuli, do wyspy roshiego
3. żal, mei i bijatyka z goku, omg, chyba ich posrało, goku jednym palcem, by ją stuknął i poleciałaby na drugi koniec świata.
4. słuchaj jest różnica między jr, a starym piccolo, po pierwsze stary piccolo to czyste zło, a jr, to tylko zło
5. Jr. ma zasady, gra fair play, i po drugie, stary goku to stary, więc nie maiłby siły juz na trening, a przecież jr. bardzo dużo trenował, musi po prostu być jr. piccolo

"to się do wszystkiego odnosi, jeśli czegoś dogłębnie nie poznasz, to jak to można oceniać, przecież to żałosne."

"Sage przestan sie blaznic" (I kto tu się zbłaźnił?)

ocenił(a) film na 1
SagaTM

Buhauhauhahuahu i kto tu jest nolifem xD Blaznisz sie dalej miernoto ;] Widze ze mam wiernych fanow. Lecisz za mna jak wierny pies i bardzo dobrze. Wytresowalem cie. Teraz wiesz co mozesz...

UBEKakaPOLICJA

"Buhauhauhahuahu" odzew zwierza z lasu.. Niech wisi ludzie będą widzieć i znikniesz jak michałek :P

ocenił(a) film na 2
SagaTM

Dobrze, że wziąłeś pierwszy lepszy z brzegu fragment, w którym flejumimy takich samych imbecylów, jak ty.

ocenił(a) film na 1
SagaTM

Nie zniikne i jestem rad ze tak wytresowalem kundelka xD Nabijasz mi tylko fejmu tym tematem. A teraz rob to co do ciebie nalezy czyli gzdzic sie z towarzyszami bukkake.

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Saga po co sie produkowac na marne, im glupoty juz z mozgo nie wybijesz, to jest jak plaga, za duzo dzieci przebywaja przy komputerze, bo te ich "cywilizowane" slowa to raczej od rodzicow nie pochodza, tylko za duzo internetu, ludzie kobiete sobie jakas znajdzcie, no albo przynajmniej hobby, bo te komputery to wam papke z mozgu robia

ocenił(a) film na 1
Chatkins

Mow za siebie gimbusie siedzacy o 3 nad ranem na necie. Co to jest "mozgo" ?? Po tej wypowiedzi smiem ze jest to multikonto sagi. Koles sam sobie odpisujesz na portalu. To jest zalosne.

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Oj dzieciaku wez sie za cos porzadnego do roboty i pomysl troche zanim cos napiszesz... jezeli to jest multikonto to musze byc naprawde szybko skoro jednoczesnie mieszkam w Anglii i w Polsce, siedzie o drugiej nad ranem (w polsce trzecia jest) poniewaz pracuje do nocy, ;powtorze zebyc srozumial P R A C U J E i tylko w nocy i z rana mam dostep do internetu, a zreszta po co sie tlumacze dla jakiegos dzieciaka, wpolczuje ci chlopcze twojego zycia, bo jezeli taki w rzeczywistosci jestes to moge ci powiedziec, ze bedziesz mial przesrane zycie...

A za te "mozgo" to sorry za blad, kazdemu sie moze zdazyc

ocenił(a) film na 1
Chatkins

Twoj debilizm mnie powala. Nie skumales ocb z multikontem a to byl tylko Wollow up. Ogarnij sie a to ze pracujesz mnie nie interesuje bo kurwienia si epraca bym nie nazwal xD

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

No i dlatego ty sie caly czas kurwisz przy tym komputerze i ci mozg paruje, ale w sumie jest sie z czego posmiac po ciezkkim dniu, lepsze to niz kabarret... ludzka glupota nie zna granic...

ocenił(a) film na 1
Chatkins

Jak kurwa moze wypowiadac sie o kurwieniu ?xD Rozumiem ze masz ciezka prace i piszac swoje wypociny musisz stac bo cie boli dupa. I saga przestan blaznowac i odpowiadaj z jednego konta.

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Juz nie wiem jak ci to prosciej wytlumaczyc, no ale sprobuje, wejdz na konto SAgi i zobacz miejscowosc w ktorej sie znajduje, nastepnie wiejdz na konto moje i zobacz miejscowosc w ktorej ja sie znajduje, a potem zobacz na mapie gdzie jest gdziej jest Poznan (Polska) a gdzie jest Doncaster(Anglia) i moze wtedy zrozumiesz ze to nie jest jedna i ta sama osoba, a i portal FilmWeb pokazuje miejsce pobytu po Ip komputera, wiec nie pisz, ze specjalnie wpisalem inne miejsca zamieszkania, no juz chyba prosciej sie nie da, moze zrozumiesz to, moze nie, ale jezeli nie to twoj pech i napisz jeszcze cos smiesznego, bo niezle mozna sie pozmiac, z tqojej "madrosci" :))...

Chatkins

Chatkins, Ubek żyje w dość wąskim świecie swojego siedziska i klawiatury trochę potrwa zanim coś wymyśli.. Lecz na nic kreatywnego bym nie liczył.

ocenił(a) film na 1
Chatkins

Widze ze jestes debilem. Nie wiesz co to "Follow up" wiec najlepiej zamilknij na ten temat. A tobie saga wspolczuje bo tym bardziej pajacu wiesz ocb a udajesz madrale xd Teraz niech te 2 multikonta zamilkna bo szkoda moich pociskow na jakas miernote ktora potrzebuje kilku kont aby mi odpowiedziec.

PS. Saga wygzdziles sie juz przez cala noc ze od rana forumujesz ?

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

A jednak nie zrozumialo dziecko... Co sie z ta dzisiejsza mlodzieza teraz dziejeto ja nie wiem... Nie uzywam tego okreslenia, ale do ciebie Ubek pasuje idealnie: widac, ze jestes jednym z dziecmi Neo...

Wez cos jeszcze napisz fajnego(smiesznego) bo nieraz naprawde milo posmiac sie z twojej glupoty, chociaz mi ciebie szkoda

ocenił(a) film na 1
Chatkins

Nie wiesz co to Follow up i probujesz wyjsc z tego z twarza? Ale ty jestes zalosny xD A teraz multikonto niech idzie do pracy po ktorej strasznie boli dupa ;]

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Popelniles pblad myslac ze to multikonto i probujesz wysc z tego z twarza???... no nic, dawaj cos jeszcze zabawnego